ΜΕΝΟΥΜΕΝΟΥ

Επιλέξτε την Ellinair και απογειώστε το ταξίδι σας.

Επιλέξτε την Ellinair και απογειώστε το ταξίδι σας.

Επιλέξατε προορισμό και περιμένετε την άδεια σας;Είστε ένα βήμα πριν φύγετε για διακοπές ή για επαγγελματικό ταξίδι και αναζητάτε την αεροπορική εταιρία που θα χρησιμοποιήσετε;Ετοιμάστε σιγά σιγά τις αποσκευές σας και ξεκινήστε την διαδικτυακή έρευνα αγοράς.

Ειδικοί στην ασφάλεια των πτήσεων τονίζουν πως όσο πιο μεγάλη και πιο σοβαρή είναι μια εταιρεία, τόσο ασφαλέστερες είναι οι πτήσεις της. Δεν έχει καμία σημασία αν η εταιρεία είναι χαμηλού κόστους. Αυτό που προέχει είναι να διαθέτει μεγάλο στόλο αεροπλάνων και να είναι συγκροτημένη.

Να προτιμάτε τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν τακτικές πτήσεις. Αποφεύγετε όσες μόλις άνοιξαν και διαθέτουν υποτυπώδη στόλο.

Συμβουλευτείτε ιστοσελίδες που ειδικεύονται στην ασφάλεια των πτήσεων και διαθέτουν στοιχεία για τον στόλο κάθε εταιρείας.

Και μην ξεχνάτε πως η Ελλάδα διαθέτει τις πιο σοβαρές αεροπορικές εταιρίες παγκοσμίως. Ανάμεσα τους η Ellinair.

Η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία είναι θυγατρική του ομίλου Μουζενίδη και έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 2013 και εκτελούσε τακτικές αλλά και ναυλωμένες πτήσεις προς το εξωτερικό. Από το 2015 η Ellinair εκτελεί και προγραμματισμένα δρομολόγια εσωτερικού, στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς, ανάμεσα τους το Ηράκλειο. Το δίκτυο των προορισμών της ξεπερνά πλέον τις 30 πόλεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της εταιρείας περιλαμβάνει κάθε χρόνο νέα δρομολόγια και προορισμούς.

Ο στόλος της Ellinair αποτελείται από 1 τύπο αεροσκαφών. Η εταιρεία έχει στην κυριότητά της δύο αεροσκάφη τύπου Airbus 319, 144 θέσεων και 1 Airbus 320, 180 θέσεων τα οποία έχουν ενταχθεί στον στόλο με τη μέθοδο της μακροχρόνιας μίσθωσης.

Τα αεροσκάφη είναι ενταγμένα στο Ελληνικό νηολόγιο και υπόκεινται σε συνεχείς αυστηρούς ελέγχους από την ΥΠΑ και την ΕΑSA. Η εταιρία ακολουθεί πιστά όλες τις διαδικασίες, τους κανονισμούς και τους νόμους του ελληνικού κράτους, της ευρωπαϊκής ένωσης καθώς και αυστηρές διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου. Σε περιόδους αιχμής η Ellinair ενισχύει το στόλο της με αεροσκάφη τύπου Airbus 320 και Boeing 737, με τη μέθοδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Δείτε την καταχώρηση της Εllinair εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments