ΜΕΝΟΥΜΕΝΟΥ

Εξοπλίστε σπίτι ή επιχείρηση με γούστο και οικονομία.

Εξοπλίστε σπίτι ή επιχείρηση με γούστο και οικονομία.

Έχετε μόλις μπει στο νέο σας σπίτι και δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε προκειμένου να καλύψετε τις βασικές ελλείψεις σε πιάτα, ποτήρια, πιρούνια, κουτάλια κατσαρόλες και ό,τι άλλο χρειάζεται ένα νοικοκυριό;

Και μόνο ένας πρόχειρος υπολογισμός του κόστους, των όσον χρειάζεστε σας προκαλεί ίλιγγο; Αναζητάτε το κατάλληλο μέρος για να πάρετε όλα τα βασικά που θα χρειαστείτε για το νοικοκυριό σας, αλλά και μοντέρνα κομμάτια διακόσμησης για όλο το σπίτι σε πολύ καλές τιμές;

Χαλαρώστε!Ο starodigos είναι εδώ για να σας βοηθήσει! Επισκεφθείτε ένα από τα πέντε καταστήματα της αλυσίδας Φτυλάκης και θα μείνετε έκπληκτοι από την ποικίλα που διαθέτει, σε είδη σπιτιού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Δεν υπάρχει περίπτωση εξερευνώντας τους διαδρόμους των καταστημάτων του, να μην βρείτε ωραίες και πρακτικές λύσεις για το σπίτι ή την επιχείρησή σας που θα σας γλιτώσουν από κόπο, χρόνο αλλά και από μεγάλο κόστος.

Ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα που διαθέτει η εταιρία και που ανανεώνονται συνεχώς, θα βρείτε τα πάντα για την κουζίνα, το μπάνιο, τον κήπο αλλά και ιδέες διακόσμησης για όλα τα δωμάτια του καινούριου σπιτιού σας, σε τιμές που θα σας σοκάρουν ευχάριστα.

Πρόκειται για το ιδανικό μέρος στο Ηράκλειο όπου μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε χρειάζεστε και για την επιχείρηση σας ώστε να την κάνετε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η εταιρία Φτυλάκης δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο του επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού & ειδών μαζικής εστίασης, με προϊόντα άριστης ποιότητας, εξειδικευμένο προσωπικό, και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στον τομέα της λιανικής πώλησης.

Οι άνθρωποί του, θα σας βοηθήσουν με τις προτάσεις τους να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για τον εξοπλισμό της επιχείρησής και του σπιτιού σας και στους πέντε εκθεσιακούς χώρους της εταιρίας που βρίσκονται σε κομβικά σημεία της πόλης του Ηρακλείου .

Όλα τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε και στην ιστοσελίδα τους www.ftylakis.gr ενώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά.

Τα καταστήματα Φτυλάκης θα τα βρείτε στην 62 Μαρτύρων 140, στην αρχή της Αμμουδάρας, στην οδό Μονής Πρεβέλης 90 στο Ηράκλειο, στον Εσταυρωμένο στην οδό Μενελάου Παρλαμά 109 αλλά και στη Χερσόνησο στην οδό Αρχαίου θεάτρου 11.

Δείτε την καταχώρηση της επιχείρησης εδώ 

,

Μοιραστείτε το!

Comments