ΜΕΝΟΥΜΕΝΟΥ

Όμορφες οικογενειακές στιγμές στο Καφεποιείο

Όμορφες οικογενειακές στιγμές στο Καφεποιείο

To καλοκαίρι μας καλεί να χαρούμε τον ήλιο, να βγούμε από το σπίτι και αν έχουμε παιδιά, να διασκεδάσουμε οικογενειακώς. Πως όμως μπορεί να γίνει αυτό χωρίς κανένας να μείνει παραπονεμένος;

Σταματήστε να προβληματίζεστε για το που μπορείτε να χαλαρώσετε, χωρίς να παραμελήσετε την ανάγκη των παιδιών για παιχνίδι.

Η ιδανική λύση, είναι η επιλογή ενός ασφαλούς παιδότοπου, με ωραίο καφέ για τους γονείς, αλλά και δημιουργικά παιχνίδια και δραστηριότητες για ευχάριστες στιγμές για τα μικρά παιδιά.

Για να περάσουν καλά εκείνα αλλά και εσείς… ο starodigos.gr σας προτείνει όλοι μαζί …να επισκεφθείτε το Καφεποιείο στη Φιλοθέη, που θα βρείτε στη διεύθυνση Χαράλαμπου Παπαδάκη και Κρασαδάκη γωνία.

Εκεί, εσείς θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε τον καφέ ή το σνακ σας, την ώρα που τα παιδιά σας θα παίζουν σε ένα ασφαλές και προσεγμένο περιβάλλον με παιδότοπο.

Στο Kαφεποιείο, δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε για την επίβλεψή των παιδιών σας, αφού μπορείτε να τα αφήσετε στα έμπειρα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού του παιδότοπου που αναλαμβάνει την διαπαιδαγώγησή τους.

Τα παιδιά θέλουν παιχνίδι αλλά κι εσείς χρειάζεστε κάποιες ημέρες να πιείτε ήρεμοι τον καφέ σας και να κουβεντιάσετε με το σύντροφο ή τους φίλους σας.

Το Καφεποιείο είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος χώρος, ο οποίος σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες καφέ που προσφέρονται, έχει ως σκοπό την ψυχαγωγία και τη δημιουργία ευχάριστων στιγμών για κάθε επισκέπτη ανεξαρτήτου ηλικίας.

Πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο χώρο, με καλόγουστη εσωτερική αίθουσα αλλά και με υπέροχη αυλή, που αναλαμβάνει να απασχολήσει δημιουργικά το παιδί σας και να σας ξεκουράσει, χωρίς καμία επιβάρυνση, καθώς η είσοδος στον παιδότοπο είναι δωρεάν.

Το Καφεποιείο ακόμη, αναλαμβάνει να οργανώσει για εσάς και παιδικά πάρτι, με ειδικά μενού για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους καλεσμένους σας.

Κατά την παραμονή σας στο Καφεποιείο, εκτός από τον ωραίο καφέ που θα απολαύσετε, ρωτήστε τους και για τα εκπληκτικά γλυκά, τα παγωτά αλλά και τα λαχταριστά σνακ τους που θα λατρέψετε.

Δείτε την καταχώρηση του Καφεποιείου εδώ

,

Μοιραστείτε το!

Comments