ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ NOVA ΒΥΡΩΝΟΣ 4, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μοιραστείτε το!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ NOVA

Η NOVA Απολυμαντική ιδρύθηκε το 1995 και αποτέλεσε σχεδόν εξαρχής την πιο αξιόπιστη λύση σε θέματα παρασιτοκτονίας στο Ηράκλειο.
Γρήγορα φάνηκε ότι θα ξεπερνούσε τα σύνορα του Νομού και με επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες είχε απήχηση σε όλη την Κρήτη και έτσι σήμερα, έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε υπηρεσίες απεντόμωσης – μυοκτονίας σε όλη την Κρήτη και εξειδικευμένα προϊόντα παρασιτοκτονίας σε όλη την Ελλάδα.

H NOVA Απολυμαντική είναι πάνω από 15 χρόνια Leader στον τομέα της απολύμανσης στην Κρήτη και έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να διαχειριστεί οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη.

• Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και με πολυετή εμπειρία στον χώρο ενώ και η δομή της επιχείρησης, εγγυάται την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες σας, πολύ γρήγορα.
• Έχουμε συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, για αυτό και είμαστε πρωτοπόροι σε προϊόντα και υπηρεσίες.
• Προσφέρουμε άψογες εργασίες στις καλύτερες τιμές.
• Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008.
Παρέχουμε εγγύηση Nova, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί μετά την εφαρμογή, αναλαμβάνουμε την λύση δωρεάν.
Είμαστε οι μόνοι στην Κρήτη που έχουμε αναπτύξει το NOVA Barcode Ssytem, το οποίο εγγυάται την 100% πρόσβαση σε όλους τους χώρους του πελάτη.
Έχουμε online παρακολούθηση εφαρμογών , και πρόσβαση όλων των πελατών μας στα αρχεία που τους αφορούν , με την πρωτοποριακή εφαρμογή , E-NOVA Services.

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε!
Μπορείτε να ζητήσετε τη δωρεάν συμβουλή μας σε θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος!

Δείτε τη δημοσίευση της ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗΣ NOVA

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ, ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ, ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΞΥΛΟΦΑΓΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΑΠΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΩΝ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ

Κατηγορία Καταχώρησης : GOLD ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Τηλέφωνο : 2810321700
Κινητό : 6936599821
Τηλέφωνο 2 : 6944572020
Ιστοσελίδα : http://www.apolymansi.gr
Email :
Βρείτε μας :