ΧΑΤΖΗΣ – RESTAURANT/CAFE ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Μοιραστείτε το!

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΧΑΤΖΗΣ

Το 1937 στου “Χατζή το Χάνι” στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, άρχισε να λειτουργεί η πρώτη ταβέρνα της περιοχής, η οποία κατά τη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου, λόγω της μεγάλης διακίνησης στρατευμάτων στην περιοχή, βομβαρδίστηκε και καταστράφηκε ολοσχερώς. Χτίστηκε όμως ξανά από τους ιδιοκτήτες της και η πελατεία της άρχισε να αυξάνεται, ιδίως μετά τη διάνοιξη φαρδύτερων δρόμων καθώς η απόσταση πλέον από το Ηράκλειο σχεδόν εκμηδενίστηκε. Το 1963 για να στεγάσει την συνεχώς αυξανόμενη πελατεία του ξεκίνησε την κατασκευή ενός πραγματικά πρωτοποριακού σχεδιαστικά κτιρίου, το σημερινό εστιατόριο “Χατζής”.

Σήμερα, 54 χρόνια μετά, το ιστορικό εστιατόριο Χατζής, που προσέλκυσε γενιές κρητικών, πλήρως ανακαινισμένο και διατηρώντας παράλληλα την παλιά του αίγλη, βρίσκεται στο ίδιο πάντα σημείο για να δεχτεί και να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Μοναδικές γεύσεις, μεταξύ των οποίων το εξαιρετικό μοσχάρι γάλακτος στα κάρβουνα, ψημένο με τον παραδοσιακό αργεντινικό τρόπο και σερβιρισμένο ζουμερό σε καυτό μαντέμι. Ξεχωρίζει ακόμη ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος με το πεντανόστιμο αρνί και γουρουνόπουλο και άλλες ιδιαίτερες και ελκυστικές απολαύσεις.

Το νέο εστιατόριο “Χατζής” διαθέτει ακόμη ένα μεγάλο παιδότοπο και ένα χώρο όπου τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν παιδικές ταινίες ή να παίξουν ομαδικά παιχνίδια με τη συντροφιά και την επίβλεψη ενός φιλόξενου και διασκεδαστικού κλόουν.

Έτσι ο χώρος του εστιατορίου “Χατζής” προσφέρεται για παιδικό πάρτυ, εκδηλώσεις, συνέδρια, γιορτές, γάμους και βαπτίσεις, τις οποίες αναλαμβάνουμε με ιδιαίτερη υπευθυνότητα, αλλά και για τις οικογένειες ή τις παρέες που θέλουν να απολαύσουν ξεχωριστές γεύσεις σ’ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον.

Το εστιατόριο “Χατζής” είναι πλέον ένας μοντέρνος πολυχώρος για φαγητό, καφέ και παιχνίδι, προορισμένος για κάθε ηλικία και για κάθε γούστο.

Δείτε τη δημοσίευση του ΧΑΤΖΗΣ – RESTAURANT/CAFE

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΓΑΜΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ, ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 

 

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΚΥΡΙΑΚΗ
: 09:00 – 02:45

Κατηγορία Καταχώρησης : GOLD ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Τηλέφωνο : 2810762652
Ιστοσελίδα : http://xatzisrestaurant.gr
Email :
Βρείτε μας :
Τρόποι Πληρωμής : Μετρητά, Πιστωτική κάρτα