ΧΡΥΣΟΜΙΝΩΪΚΗ | ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ – ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝ. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ 16, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μοιραστείτε το!

ΧΡΥΣΟΜΙΝΩΪΚΗ | ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ – ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ

Εάν αναζητάτε κοσμήματα απαράμιλλης αισθητικής, για τον εαυτό σας ή για να εκφράσετε την αγάπη σας με ένα μοναδικό δώρο όπως είναι το κόσμημα, ο starodigos σας προτείνει να επισκεφθείτε τη ΧΡΥΣΟΜΙΝΩΙΚΗ.

Στο κατάστημα της ΧΡΥΣΟΜΙΝΩΙΚΗΣ, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια που καλύπτουν όλα τα είδη κοσμημάτων, σε ολοκληρωμένα σύνολα και αυτοτελή σετ που αφορούν το γάμο, τη βάφτιση, οικογενειακές και επετειακές εκδηλώσεις, κοινωνικές δραστηριότητες.
Το εργαστήριο τους, βασίζεται στην χειροποίητη εργασία, σε όλες τις φάσεις της δημιουργίας του κοσμήματος, με προσωπική φροντίδα και μεράκι για το καλύτερο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.
Ρωτήστε τους και για τις εκπληκτικές προσφορές τους.

Στη ΧΡΥΣΟΜΙΝΩΙΚΗ, έχετε ακόμη τη δυνατότητα να μετατρέψτε παλιά σας κοσμήματα σε μετρητά, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρία λειτουργεί με κρατική άδεια και με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ώστε να διαφυλαχτεί στο ακέραιο η ασφάλεια των κοσμημάτων σας και τα προσωπικά σας δεδομένα.

Κατάστημα 1: Μονής Οδηγητρίας 16, 1ος όροφος, στα Δερμιτζίδικα, Ηράκλειο, Κρήτη

Κατάστημα 2: Σερρών 70, Πατέλες, Ηράκλειο, Κρήτη

 

Δείτε ακόμη:  ΧΡΥΣΟΜΙΝΩΙΚΗ… Εκπληκτικά κοσμήματα για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας

 

Κόσμημα ΗράκλειοΕνεχυροδανειστήριο Ηράκλειο, Αγορά Χρυσού Ηράκλειο, Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Ηράκλειο, Χειροποίητο Κόσμημα Ηράκλειο, Άμεσα Μετρητά

Κατηγορία Καταχώρησης : SILVER ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Τηλέφωνο : 2810341018
Ιστοσελίδα : http://www.xrysominoiki.gr
Email :