ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΙΚΑΡΟΥ 9 & ΕΦΕΣΟΥ

Μοιραστείτε το!

ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε.

Η διάδοση του λεωφορείου ως συγκοινωνιακού μέσου στην Ελλάδα ξεκίνησε από το 1896 και για μια εικοσιπενταετία υπήρχε υποτυπώδης εξυπηρέτηση με πρωτόγονα και αυτοσχέδια λεωφορεία. Τότε η ανάγκη για βελτίωση επέβαλε τη θέσπιση νομικών διατάξεων και έτσι άρχισαν να λειτουργούν με διάφορες μορφές μέχρι και το 1952 όπου με το Ν.Δ.2119/52 ιδρύονται τα Νομαρχιακά ΚΤΕΛ και το 1973 υπήρξε η αφετηρία λειτουργίας των ΚΤΕΛ με τη σημερινή τους μορφή.

Το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου Α.Ε. ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών με τη συνεχή ανανέωση των λεοφορείων, τη δημιουργία σύγχρονου εξοπλισμού, την οργάνωση των υπηρεσιών και την εκπαίδευση του προσωπικού, κάνει τον οργανισμό μας ένα από τους πιο σύγχρονους στην Ελλάδα.

Σήμερα το ΚΤΕΛ διαθέτει 200 σύγχρονα λεωφορεία όλων των μεγεθών με κλιματισμό και 500 έμπειρα άτομα που είναι στη διάθεση του επιβατικού κοινού για την ασφαλή, άνετη, γρήγορη και οικονομική μεταφορά τους.

Στόχοι μας είναι να πείσουμε το επιβατικό κοινό να χρησιμοποιεί το ΚΤΕΛ γιατί εκτός του ότι μεταφέρουμε με μειωμένα εισιτήρια τους ανάπηρους, τους μαθητές, τους πολύτεκνους κ.α. επιτελώντας κοινωνικό έργο, παράλληλα προσφέρουμε άνεση, οικονομία και σιγουριά.

Το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου Α.Ε. εξυπηρετεί όλη την Κρήτη και τη συνδέει με την Ηπειρωτική Ελλάδα, εκτελώντας δρομολόγια για Λαμία, Λάρισα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Κόρινθο, Πάτρα, Άρτα, Μεσολόγγι και Ιωάννινα.

Διαθέτουμε ακόμα δύο (2) Τουριστικά γραφεία Γενικού Τουρισμού στο Ηράκλειο και στον Άγιο Νικόλαο και ιδιόκτητα τουριστικά λεωφορεία για την πραγματοποίηση κάθε είδους εκδρομών.

Athina Food & Coffee

Μέσα στους χώρους του νέου υπερσύγχρονου σταθμού ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, στεγάζεται το Athina Food & Coffee, το οποίο χαρίζει μια ξεχωριστή εμπειρία ποιοτικού καφέ και εκλεκτού φαγητού στον κάθε επισκέπτη. Δημιουργήθηκε στην καρδιά του Ηρακλείου, στο κομβικό για την ιστορία της πόλης μας κτήριο “Αθηνά”, που πραγματικά συνδέει αρμονικά την παράδοση με την καινοτομία και την ομορφιά με τη λειτουργικότητα!
Το Athina Food & Coffee προσφέρει καθημερινά σπιτικές γεύσεις, παραδοσιακά πιάτα, ιταλική χειροποίητη πίτσα και φρέσκες προτάσεις σε μοναδικές τιμές.

Ακόμη, διαθέτει Specialty coffee της εταιρίας Taf, φρέσκους βιταμινούχους χυμούς, σπιτικά παγωτά και νόστιμα snacks για κάθε στιγμή της ημέρας.

Η ομάδα του Athina Food & Coffee δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί, ώστε το αποτέλεσμα να είναι υγιεινό, θρεπτικό και φυσικά, πεντανόστιμο!
Σας περιμένουμε με χαρά καθημερινά στη Λ. Ικάρου και Εφέσου 1!

 

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα Δρομολόγια

ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το Γραφείο Γενικού Τουρισμού C.TR.S.

Δείτε τη δημοσίευση του ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε πληροφορίες για το Αθηνά Food & Coffee

 

ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κατηγορία Καταχώρησης : GOLD ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Τηλέφωνο : 2810246535
Τηλέφωνο 2 : 2810246530
Τηλέφωνο 3 : 2810245019
Ιστοσελίδα : http://www.ktelherlas.gr
Βρείτε μας :