ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ – ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΥΛΑΦ ΠΑΛΜΕ 97, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μοιραστείτε το!

9Η τελειότητα στην οδοντιατρική δεν προέρχεται από ένα σφράγισμα, την τοποθέτηση πορσελάνης στα δόντια ή μόνο από κατάλευκα και ίσια δόντια.  Είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού της επιστημονικής εμπειρίας, της δεξιότητας και της καλλιτεχνικής ικανότητας.

Στην οδοντιατρική κλινική – Κώστας Κυριακάκης, τα πάντα ξεκινούν από την εξασφάλιση της υγείας των ιστών που στηρίζουν τα δόντια, πάνω στα οποία κατασκευάζονται άρτιες τελικές αποκαταστάσεις από ειδικούς με την χρήση υλικών και τεχνικών τελευταίας τεχνολογίας.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις ιατρικές μας ικανότητες και γνώσεις σε όλους εσάς που έχετε την ανάγκη και την θέληση για ένα υγιές στόμα και ένα όμορφο χαμόγελο.

Επιτυχία για μας σημαίνει κάτι παραπάνω από το να φεύγει ο ασθενής μας ικανοποιημένος από το ιατρείο. Είναι μια δική μας πρόκληση να εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες και εξελιγμένες τεχνολογίες, έχοντας τις ακαδημαϊκές γνώσεις και τον σωστό τρόπο να τις εφαρμόζουμε, για να προσφέρουμε σε εσάς την καλύτερη δυνατή θεραπεία και υγεία των δοντιών σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 

Δείτε ακόμη: Μυστικά για ένα υγιές χαμόγελο …θαύμα!

 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ, ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ, ΟΨΕΙΣ, ΟΛΙΚΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 14:00 & 17:30 – 21:00

Κατηγορία Καταχώρησης : GOLD ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Τηλέφωνο : 2814000074
Κινητό : 6999744418
Email :
Βρείτε μας :
Τρόποι Πληρωμής : Μετρητά, POS, Άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ