ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ … ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ … ΛΟΧ. ΜΑΡΙΝΕΛΗ & ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μοιραστείτε το!

ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΥΖΕΡΙ ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ… ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ

Από το 2006 που ανοίξαμε το ουζερί ταβέρνα «Λίγο κρασί… Λίγο θάλασσα…» στο ενετικό λιμάνι στο Ηράκλειο Κρήτης, λειτουργούμε με την ίδια φιλοσοφία για την ικανοποίηση των πελατών μας.

Ο Νεκτάριος Ξυλούρης και ο Μιχάλης Δοκιμάκης επιλέγουν πάντα το καλύτερο φρέσκο ψάρι και τους γευστικότερους μεζέδες της πόλης.

Προσεγμένα και εύγεστα πιάτα, ξεχωριστοί μεζέδες, ποικιλία κρασιών, ούζο ή τσικουδιά, το γρήγορο service και οι πολύ καλές τιμές μας εγγυώνται την απόλαυση στην έξοδό σας. Αναδεικνύουμε την κουζίνα μας χρησιμοποιώντας προϊόντα της κρητικής γης που ξεκινούν από το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ως τα φρέσκα ψάρια και τα ντόπια κρέατα, κρατώντας ποιοτικά υψηλά το παράδειγμα της μεσογειακής διατροφής.

Σας υποδεχόμαστε με χαμόγελο και μας το ανταποδίδετε κατά την αναχώρηση σας, ικανοποιημένοι για την ποιότητα του φαγητού και των υπηρεσιών που απολαύσατε.

Το ουζερί ταβέρνα «Λίγο κρασί.. Λίγο θάλασσα..» βρίσκεται απέναντί από το επιβλητικό κάστρο του Κούλε, στο λιμάνι του Ηρακλείου προσφέροντάς σας στιγμές χαλάρωσης και ποιοτικό φαγητό.

Ο χώρος μας πληρεί όλες τις ανέσεις και τους κανόνες υγιεινής, δίνοντας τη δυνατότητα της ευχαρίστησης του φαγητού σας σε συνδιασμό με ένα μαγευτικό τοπίο.

Διαθέτουμε κρεατικά της ώρας και φρέσκα θαλασσινά και φροντίζουμε με το άψογο service να ικανοποιηθείτε απόλυτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τη δημοσίευση του ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ … ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ …

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΕΞΟΔΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΟΥΖΕΡΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ, ΝΤΟΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ, ΦΡΕΣΚΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ: 11:00 – 1:00

Κατηγορία Καταχώρησης : GOLD ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Τηλέφωνο : 2810300501
Email :
Βρείτε μας :
Τρόποι Πληρωμής : Μετρητά, Πιστωτική, POS