ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ Γ. ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 148, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, 71306

Μοιραστείτε το!

Με αγάπη και μεράκι για το ποδήλατο, χρόνια τώρα η ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ποδηλάτων για όλες τις ηλικίες, στις καλύτερες τιμές!

Είμαστε αποκλειστικός εισαγωγέας Κρήτης στα ποδήλατα LA, KTM, Technobike και Peugeot.

Διαθέτουμε με δική μας εισαγωγή τη μεγαλύτερη γκάμα ανταλλακτικών και ελαστικών για ποδήλατα, μοτοποδήλατα και μοτοσυκλέτες.

Στη ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ θα βρείτε ακόμη, μεγάλη συλλογή σε λειτουργικά τρίκυκλα ποδήλατα για όλες τις χρήσεις.Τα τρίκυκλα ποδήλατα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για τα ψώνια σας, την μεταφορά εμπορευμάτων αλλά και για την χαλαρή, καθημερινή σας βόλτα.
Ακόμη είναι ιδανικά για γονείς, καθώς έχουν τη δυνατότητα τοποθέτησης ειδικού καθίσματος για την ασφαλή μεταφορά των παιδιών.

Στα 2 καταστήματα που διατηρούμε ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 148 και ΛΕΩΦΟΡΟΣ 62 ΜΑΡΤΥΡΩΝ 101, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ θα βρείτε μεγάλες προσφορές σε παιδικά ποδήλατα, παιδικά ηλεκτρικά οχήματα και οποιοδήποτε αξεσουάρ που αφορά την μεγάλη μας αγάπη, την ποδηλασία.

Παρέχουμε υψηλό επίπεδο στο service ποδηλάτων  με μεγάλη εμπειρία και διαρκή ενημέρωση ώστε το ποδήλατο σας να είναι πάντοτε σε άψογη κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Δείτε τη δημοσίευση της ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ

ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΟΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:00 – 14:00 και 16:00 – 21:00 ΤΕΤΑΡΤΗ και ΣΑΒΒΑΤΟ: 09:00 – 15:00

Κατηγορία Καταχώρησης : GOLD ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Τηλέφωνο : 2810346138
Τηλέφωνο 2 : 2810255133
Τηλέφωνο 3 : 2810222025
Email :