ΣΑΒΒΑΚΗΣ 1ο ΧΛΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΠΑ.Γ.Ν.Η., ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 71500

Μοιραστείτε το!

Η εταιρεία Σαββάκης, είναι μια σύγχρονη και συνεχώς εξελισσόμενη επιχείρηση στο χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του αγοραστικού της κοινού. Yλοποιεί ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της και να δημιουργεί νέους τρόπους χρήσης των χώρων τους, συνδυάζοντας την πολυετή πείρα της πάντα με τα ποιοτικότερα υλικά.

Στην επιχείρηση Σαββάκης, θα βρείτε και ό,τι ακριβώς αναζητάτε σε πλακάκια, είδη υγιεινής, μπαταρίες υδρομασάζ, είδη κλιματισμού και θέρμανσης, πλακάκια τύπου ξύλου, ψηφίδες, επενδύσεις πέτρας ακόμη και μεσόπορτες για κάθε γούστο και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς !Η εταιρεία Σαββάκης εγγυάται για την ποιότητα των προϊόντων της, ενώ συνεργάζεται με επώνυμους οίκους του εξωτερικού στον χώρο των ειδών υγιεινής παρέχοντας έτσι αποκλειστικότητες σε σχέδια και υλικά.

Είτε πρόκειται για ιδιώτη, επαγγελματία ή κατασκευαστή, η εταιρεία Σαββάκης προσφέρει ευέλικτη συνεργασία και υποστήριξη σε όλα τα στάδια, πριν, κατά, αλλά και μετά την πώληση.

Έχοντας συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και κατασκευαστές στο χώρο, αποκτήσαμε την εμπειρία και τη γνώση που τους επιτρέπει να μπορούν να ανταπεξέλθουμε δίνοντας λύσεις σε οποιαδήποτε κατασκευαστική δυσκολία στον τομέα της οικοδομής.

Στην εταιρία Σαββάκης, δεν θα σας βοηθήσουν μόνο να επιλέξετε τα σωστά πλακάκια, αλλά επιπλέον θα τα σχεδιάσουν για εσάς, με ειδικά προγράμματα που διαθέτουν, προκειμένου να έχετε άμεσα μια πρώτη εικόνα του αποτελέσματος, στο χώρο σας, πριν την τοποθέτηση!

Θα κάνουν το σχεδιασμό του χώρου σας δική τους υπόθεση και θα σας βοηθήσουν ώστε να μην σπαταληθούν άδικα υλικά αλλά και να μη χάνει χρόνο ο τεχνίτης που θα τα  τοποθετήσει. Επίσης, εσείς έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να αλλάξετε οτιδήποτε  δεν σας αρέσει προτού ο τεχνίτης τελειώσει τη δουλειά του.

Αφουγκραστείτε τις ανάγκες του χώρου σας και με την βοήθειά τους, επιλέξτε τα ιδανικά πλακίδια που θα τον αναδείξουν και θα υπηρετήσουν ιδανικά την έννοια του απόλυτου design.

Η εταιρία Σαββάκης διαθέτει ιδιόκτητους στεγασμένους αποθηκευτικούς χώρους 5.000 τ.μ με προαύλιες εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ, ώστε να υπάρχει πληθώρα ετοιμοπαράδοτων υλικών για την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη. Παράλληλα, εξίσου ιδιόκτητοι εκθεσιακοί χώροι 2.500 τ.μ προσφέρουν άνεση επιλογών μέσα από μια τεράστια γκάμα επώνυμων προϊόντων.

Με εμπειρία 30 και πλέον ετών στο χώρο, οι άνθρωποι της εταιρίας, θα σας καθοδηγήσουν σωστά, ώστε να προχωρήσετε στην καλύτερη δυνατή επιλογή, που θα ταιριάζει στο γούστο αλλά και  στο χώρο σας .

Εάν και εσείς αναζητάτε πλακάκια εξαιρετικής ποιότητας, αντοχής και απαράμιλλης αισθητικής σε απίστευτη διαθέσιμη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ο προορισμός είναι ένας !

Η εταιρία Σαββάκης βρίσκεται και στο χώρο των κατασκευών κουζίνας για πάνω από 20 χρόνια. Το ειδικό τμήμα της επιχείρησης, στελεχωμένο από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και τοποθετούν τα έπιπλα της κουζίνας που εσείς θα επιλέξετε, για το σπίτι ή την επιχείρησής σας.

Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις τους, στον Εσταυρωμένο και περιηγηθείτε στους εκπληκτικούς άνετους χώρους με τα πλακάκια δαπέδου, εσωτερικού και εξωτερικού  χώρου, κουζίνας, μπάνιου αλλά και τοίχου. Ρίξτε ακόμη μια ματιά στα εντυπωσιακά έπιπλα μπάνιου και κουζίνας που διαθέτουν.

 

 

 

 

Δείτε ακόμη: Σαββάκης – Πλακάκια και είδη υγιεινής απαράμμιλης αισθητικής και αντοχής!

 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΕΣ, ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΠΙΣΙΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ, ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΝΙΚΑ, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κατηγορία Καταχώρησης : GOLD ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Τηλέφωνο : 2810314204
Κινητό : 6941470376
Τηλέφωνο 2 : 6941436833
Ιστοσελίδα : www.savvakis.gr
Email :