ΣΗΦΑΚΗ – ΣΤΡΟΥΜΠΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 61, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μοιραστείτε το!

SkinClinic – Μαρία Σηφάκη – Μη χειρουργικές τεχνικές αντιγήρανσης

Το Skinclinic είναι ένα πρότυπο κέντρο κλινικής και αισθητικής δερματολογίας. Δημιουργήθηκε από τη Δρ. Μαρία Σηφάκη δερματολόγο-αφροδισιολόγο εξειδικευμένη στην αισθητική ιατρική και κοσμετολογία. Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται ξεχωριστά ώστε να επιλέγεται η κατάλληλη θεραπεία. Επιπλέον, αντιμετωπίζουμε όλες τις δερματικές ασθένειες ενηλίκων και παιδιών, καθώς και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα
Το ιατρείο διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και laser για αισθητικές και δερματολογικές θεραπείες για το πρόσωπο και για το σώμα, όπως αποτρίχωση με laser, θεραπείες αντιγήρανσης και αδυνατίσματος.
Το ιατρικό προσωπικό του κέντρου μας είναι άριστα καταρτισμένο στο χειρισμό των μηχανημάτων laser, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια στην εφαρμογή των θεραπειών.

Στην SkinClinic θα βρείτε:
• ΒΟΤΟΧ-DYSPORT

Η βοτουλινική τοξίνη ”μπλοκάρει” την απελευθέρωση χημικής ουσίας των νευρικών κυττάρων (ακετυλχολίνη) η οποία προκαλεί τη σύσπαση των μυών. Έτσι η κίνηση των μυών εξασθενεί και η δημιουργία ρυτίδων καταργείται για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η δράση του φαρμάκου.
Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη διαρκεί (5-10 λεπτά) και γίνεται στο ιατρείο. Έχει ένδειξη στις οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου, στις κάθετες ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια (μεσόφρυο), στο πλάι των ματιών (” πόδι της χήνας”) και σε επιλεγμένες περιπτώσεις στο άνω και κάτω χείλος και στο λαιμό. Διαρκεί 3-8 μήνες.

• ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό συστατικό του δέρματός μας που παράγεται από τους ινοβλάστες. Έχει την ιδιότητα να συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς και με αυτό τον τρόπο να ενισχύει την ενυδάτωσή του.
Είναι ιδανικά για το «γέμισμα» ρυτίδων που έχουν ήδη σχηματιστεί, σε σημεία όπως οι ρινοπαρειακές αύλακες, αύξηση των ζυγωματικών και το γέμισμα των χειλιών αλλά και σε όλο το πρόσωπο σε σημεία που ο οργανισμός έχει χάσει τον όγκο του και τη σφριγηλότητά του. Διαρκεί 1-3 έτη.

• FRAXIONAL RF

Η διαφοροποίηση και η μοναδικότητα του fractional rf SCARLET είναι ότι επιτυγχάνει ογκομετρική σύσφιξη. Αυτό οφείλεται στη μοναδική επίδραση από την απευθείας παροχή θερμότητας μέσω των μικρουπολογιστικών βελονών fractional. Στοχεύει στην επιδερμίδα και στο χόριο με βάθος ελεγχόμενο από 0.5 μέχρι 3.5mm.
Τα αποτελέσματα που βλέπουμε στην επιδερμίδα είναι η μείωση του μεγέθους των πόρων, τα επιφανειακά σημάδια, η βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος. Στο χόριο γίνεται άμεση σύσφιξη (lifting) με τη δημιουργία νέου αυτόλογου κολλαγόνου και ελαστίνης. Είναι εντυπωσιακά τα αποτελέσματα της θεραπείας στη βελτίωση των βλεφάρων, άνω και κάτω, στη βελτίωση στις γραμμές έκφρασης και στην ανανέωση των χειλιών που αποκτούν όγκο και υγεία επιλύει πολλά προβλήματα, όπως χαλάρωση, υπερμελάχρωση, μέλασμα, ακμή, ουλές ακμής, ραγάδες κλπ.
Έτσι το δέρμα φαίνεται απαλό, φωτεινό, ανθεκτικό και σφιχτό εκ των έσω. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε από την πρώτη θεραπεία ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος. Η θεραπεία γίνεται όλο το χρόνο χωρίς τον κίνδυνο υπερμελάχρωσης τους θερινούς μήνες. Χρειάζονται 3 συνεδρίες μια κάθε μήνα και συντήρηση μια η δυο φορές το χρόνο.

• PRP ΠΛΑΣΜΑ

Η θεραπεία με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες (Platelet Rich Plasma) PRP γίνεται με στόχο τη δημιουργία νέων κυττάρων χρησιμοποιώντας τα κύτταρα του ίδιου του οργανισμού μας αιμοπετάλια.
Τα αιμοπετάλια όταν σπάνε απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες όπως ο PDFG, TGF-β, VEGF, κυτταροκίνες και άλλα συστατικά και έτσι ξεκινά η διαδικασία της ανάπλασης, ενεργοποίηση των βλαστοκυττάρων που μετατρέπονται σε ώριμα κύτταρα. Χρησιμοποιείται δηλαδή η επουλωτική ικανότητα του αίματος του ίδιου του ατόμου ώστε να ενεργοποιηθούν τα δερματικά κύτταρα. Έτσι ξεκινά η παραγωγή κολλαγόνων και ελαστικών ινών και άρα η ανανέωση του δέρματος.
Οι περιοχές που εφαρμόζεται είναι το πρόσωπο, λαιμός, ντελκοτέ, χέρια αλλά και στο σώμα για αντιμετώπιση ραγάδων όπως και στο τριχωτό της κεφαλής για τριχόπτωση ειδικά για ανδογεννετική αλωπεκία.

• ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Αφυδάτωση, φωτογήρανση, λεπτές και βαθιές ρυτίδες, ουλές ακμής, μέλασμα, μαύροι κύκλοι, κηλίδες, ραγάδες σε στήθος, γλουτούς και κοιλιά καθώς και σε χαλάρωση. Τέλος η θεραπεία PRP ενδείκνυται σε περιπτώσεις αλωπεκίας κάθε είδους (ανδρογενετική, γυροειδής, διάχυτη κλπ.) αλλά και για την πρόληψή της αν υπάρχει κληρονομικότητα. Χρειάζονται από 1 έως 4 συνεδρίες το χρόνο ανάλογα με την ηλικία.

• ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μία πολύ αποτελεσματική μέθοδο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος. Στο πρόσωπο, η μεσοθεραπεία είναι ιδανική για ενυδάτωση, σύσφιξη και λάμψη, στο σώμα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης και του τοπικού πάχους, και στο τριχωτό της κεφαλής για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.
Η διαδικασία πραγματοποιείται με ανώδυνες μικρο-ενέσεις.Η διαδικασία της μεσοθεραπείας προσώπου διαρκεί 15-20 λεπτά.
Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Για το βέλτιστο αποτέλεσμα ,απαιτούνται περίπου 5-10 συνεδρίες, 1 κάθε 1,2 η 3 εβδομάδες ανάλογα με τη θεραπεία και θεραπείες συντήρησης του αποτελέσματος κάθε χρόνο.

• ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER

Η αποτρίχωση με laser στη SKINCLINIC γίνεται με νέας γενιάς laser ALEXANDRITE για την μόνιμη αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Η εφαρμογή της αποτρίχωσης με laser είναι ανώδυνη, αλλά αν ο ενδιαφερόμενος το επιθυμεί, μπορεί να γίνει χρήση κρέμας τοπικής αναισθησίας.
Ο αριθμός των συνεδριών αποτρίχωσης με laser εξαρτάται από την περιοχή όσο και από τα αίτια που προκαλούν την τριχοφυΐα.
Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοσθεί η αποτρίχωση με laser είναι οι εξής:
– Πρόσωπο, Μπικίνι, Σώμα (πόδια, χέρια, μασχάλες, κοιλιά, μέση, ράχη)
– Άνδρες (στήθος, πλάτη, βραχίονες, μηροί, γάμπες, γλουτοί), στο πρόσωπο (ζυγωματικά, λαιμός, αυχένας, αυτιά). Στο πρόσωπο είναι περιοχές με πολύ ευαίσθητο δέρμα, όπου το καθημερινό ξύρισμα τις ερεθίζει και συχνά τις τραυματίζει.

• DERMAPEN

Το Dermapen χρησιμοποιεί την τεχνολογία micro-needling , κατά την οποία πολλαπλές μικροακίδες διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα με τη λειτουργία αυτόματης δόνησης. Οι μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα διεγείρουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και τα προϊόντα θεραπείας διεισδύουν έως τους ινοβλάστες.
Το dermapen προκαλεί ηπιότερο τραύμα και πολύ μικρή επιδερμική φθορά, λιγότερο πόνο και δυσανεξία. Είναι τόσο εξελιγμένο ώστε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε ευαίσθητες και δυσπρόσιτες περιοχές, όπως γύρω από τα μάτια και τα χείλη, ή επάνω στη μύτη. Χρειάζονται 4-6 θεραπείες ανά 4 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη θεραπεία Dermapen.

• PLEXER

Το PLEXER είναι μια μικροχειρουργική συσκευή που χρησιμοποιεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με μικρό κεραυνό. Η θερμοκρασία αυξάνεται επιλεκτικά σε μια συγκεκριμένη ζώνη , εξατμίζοντας τους δερματικούς ιστούς χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες στιβάδες. Η νέα αυτή μέθοδος τείνει να αντικαταστήσει τη βλεφαροπλαστική τόσο του άνω όσο του κάτω βλεφάρου με 2 ή 3 συνεδρίες. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη συνεδρία. Είναι μια ασφαλής μη χειρουργική μέθοδος που έχει επίσης και άλλες εφαρμογές όπως ουλές, υπερμελαχρώσεις, τατουάζ, χαλάρωση.

• CO 2 LASER

Σμηγματορροικές υπερκερατώσεις , Θηλώματα, Κονδυλώματα, ραγάδες, ουλές, ανάπλαση.

• KUMA SHAPE

Η θεραπεία με το kuma shape είναι μια μη επεμβατική μέθοδος μείωσης της κυτταρίτιδας και του λίπους. Το μηχάνημα συνδυάζει 4 διαφορετικές τεχνολογίες. Υπέρυθρες ακτίνες, διπολική ραδιοσυχνότητα, παλώμενο vaccum και massage rollers. Λειτουργεί με αύξηση της οξυγόνωσης και του μεταβολοσμού και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση της κυτταρίτιδας, η σύσφιξη του δέρματος και η σμίλευση του σώματος. Αυτά είναι ορατά από τις πρώτες 4 συνεδρίες.

• ΝΗΜΑΤΑ (PDO)

Με την εφαρμογή της θεραπείας σχηματίζεται ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει τους ιστούς σε πρόσωπο και σώμα. Δεν αντικαθιστά το χειρουργείο αλλά αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική σε άτομα που έχουν ήπια ή πιο σημαντική χαλάρωση αλλά δεν επιθυμούν υποβληθούν σε επέμβαση.
Εφαρμόζεται στο πρόσωπο ( μέτωπο, μεσόφρυο, πόδι χήνας, σακούλες κάτω από τα μάτια, μάγουλα, οβάλ του προσώπου. Έχει επίσης καταπληκτικά αποτελέσματα στο υποσάγωνο, στις γραμμές της μαριονέτας, και κυρίως στο λαιμό. Στο σώμα εφαρμόζεται σε στήθος, ( γλουτούς για ανόρθωση), χέρια μηρούς κοιλιά και γενικά όπου υπάρχει επιδερμική χαλάρωση. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό. Η νέα αυτή διάταξη του κολλαγόνου, δηλαδή η νέα στήριξη του δέρματος μεταφράζεται σε σύσφιξη και το αποτέλεσμα που βλέπουμε είναι το lifting.
Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως σε ποσοστό (20-30%) και βελτιώνονται συνεχώς τους επόμενους τρεις έως έξι μήνες. Διαρκούν 12-18 μήνες. Πρέπει να τονίσουμε ότι η θεραπεία γίνεται μόνο σε μία συνεδρία και σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και χειμώνα και καλοκαίρι.

Δείτε τη δημοσίευση του SKINCLINIC – ΣΗΦΑΚΗ – ΣΤΡΟΥΜΠΑΚΗ ΜΑΡΙA

ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΒΟΤΟΧ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΠΛΑΣΜΑ PRP, LIFTING, ΥΑΛΟΥΡΙΚΟ ΟΞΥ, PEELING, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LASER, SCARLET, PLEXR, NEEDLE SHAPING

Κατηγορία Καταχώρησης : GOLD ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Τηλέφωνο : 2810325530
Κινητό : 6976705070
Ιστοσελίδα : http://www.skinclinic.gr
Email :
Βρείτε μας :