ΣΒΥΡΙΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΡΑΣΑΔΑΚΗ 40 & ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ ΓΩΝΙΑ, 71409, ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΝΩΣΟΥ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μοιραστείτε το!

ΕΙΡΗΝΗ ΣΒΥΡΙΝΑΚΗ | ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Το Κέντρο Εξειδικευμένης Αισθητικής της ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΒΥΡΙΝΑΚΗ, είναι ένας σύγχρονος χώρος αισθητικής προσώπου και σώματος στον Άγιο Ιωάννη της Κνωσσού, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι στελεχωμένο με υψηλού επιπέδου προσωπικό και εξοπλισμένο με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα. Ξεκίνησε τη λειτουργία του στον Άγιο Ιωάννη το 1998 και μέχρι τώρα ανανεώνεται διαρκώς υλικοτεχνολογικά.

Χρησιμοποιούμε κορυφαία τεχνολογία για θεαματικά αποτελέσματα, εντελώς φυσικά, χωρίς παρενέργειες, χωρίς νυστέρι και παραμορφώσεις. Οι θεραπείες αυτές σας χαρίζουν όχι εικονική ομορφιά, μα θεμελιακή. Πελάτες μας φιγουράρουν στα διεθνή συνέδρια για το αποτέλεσμα που τους παρέχουμε με φυσικό τρόπο.

Οι υπηρεσίες παρέχονται πάντα με άψογο service από πτυχιούχους που έχουν το κατάλληλο θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο να προσφέρουν εξειδικευμένη φροντίδα ομορφιάς, όπως και συμβουλές.

Υπεύθυνη στο Κέντρο Εξειδικευμένης Αισθητικής είναι η Ειρήνη Σβυρινάκη, η οποία είναι πτυχιούχος του Ν.Δ. – Η.Ν.Δ. CC Manchester U.K. και του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων που αφορούν τις εξελίξεις της Αισθητικής και Κοσμητολογίας, της υγιούς εμφάνισης του δέρματος, της Ηλεκτροθεραπείας, του παλμικού φωτός, του Laser, της ενδοδερμίας, της χρήσης νέων τεχνολογιών, της αρωματοθεραπείας, της ρεφλεξολογίας, της ριζικής αποτρίχωσης και τέλος του μακιγιάζ.

Η χρόνια εμπειρία της ως εκπαιδευτικός σε δημόσια – ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. και ΕΠ.Α.Λ., η συμμετοχή της ως ομιλήτρια σε σεμινάρια και παρουσιάσεις και η ύπαρξή της σε ατομικά αλλά και πολυδύναμα κέντρα Αισθητικής, συντελούν στην διαρκή πρόοδο και εξέλιξή της.

Για πολλά χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων Αισθητικής σε περιοδικά και εφημερίδες τοπικού τύπου.

Η Ειρήνη Σβυρινάκη επιβλέπει και εργάζεται καθημερινά σε προσωπικό επίπεδο με κάθε κλινικό περιστατικό που χρειάζεται φροντίδα.

– Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Γιατί αγαπάμε το επάγγελμά μας, έχουμε ήθος, ειλικρίνεια, ευχάριστη διάθεση και δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Επειδή έχουμε άριστα αποδεδειγμένα αποτελέσματα και κυρίως έχουμε γνώση και λύση για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα brands, τις πιο εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα.

BRANDS: Environ, Murad, Med8, Jane Iredale, Ένζυμα PB Serum, Toskani Cosmetics, Revitalash Cosmetics, ADCANCED nutrition programme

Instagram: Svirinaki_Irini

Δείτε ακόμη:  Χαρίστε στον εαυτό σας την περιποίηση που του αξίζει!

 

ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κατηγορία Καταχώρησης : SILVER ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Τηλέφωνο : 2810322663
Κινητό : 6944750278
Ιστοσελίδα : kentroaisthitikis-hrakleio.gr
Email :
Βρείτε μας :