ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Φίλες και φίλοι σας καλωσορίζουμε στο νέο σύγχρονο starodigos.gr !

Η νέα του μορφή αποτελεί τη συνέχεια των επιτυχημένων έντυπων εκδόσεων του οδηγού αγοράς Ηράκλειο STAR, που πρωτοκυκλοφόρησε το 1994 και από τότε αποτελεί την πλέον σημαντική πηγή πληροφόρησης για την τοπική αγορά.

Το πλούσιο πληροφοριακό του υλικό και η συνεχώς επικαιροποιημένη βάση δεδομένων του, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα του, κέρδισε αμέσως τους καταναλωτές και φυσικά τους επαγγελματίες που αξιοποίησαν τις δυνατότητες του για την προβολή των επιχειρήσεων τους .

Σήμερα ακολουθώντας τους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας και με εφόδιο την 25χρονη εμπειρία μας στο χώρο της επιχειρηματικής πληροφόρησης, δημιουργήσαμε το νέο starodigos.gr.

Σας καλούμε να γνωρίσετε τη νέα του μορφή και όσα έχει να σας προσφέρει.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια μεγάλη, ολοκληρωμένη βάση πληροφοριών, με περισσότερες από 25.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νομό Ηρακλείου.

Επιπλέον στο starodigos.gr θα βρείτε εκατοντάδες προτάσεις για την έξοδο, την ψυχαγωγία, το σπίτι, τον επαγγελματικό χώρο, τον άνδρα τη γυναίκα, το παιδί, την υγεία, την ευεξία, το αυτοκίνητο, αλλά και τα προϊόντα.

Αξιοποιήστε το μοναδικό περιεχόμενο του, που εμπλουτίζεται καθημερινά από μια μεγάλη ομάδα δημοσιογράφων, διαφημιστών, γραφιστών, προγραμματιστών, φωτογράφων και άλλων επαγγελματιών που εργάζονται καθημερινά, για να σας προσφέρουν πληροφορίες, προτάσεις και λύσεις, που θα σας λύσουν τα χέρια !

Μόνο εδώ θα έχετε, ολοκληρωμένη εικόνα για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο νομό Ηρακλείου.

Εργαζόμαστε συνεχώς, για να προσφέρουμε, σωστή πληροφόρηση στον καταναλωτή και αποδοτική προβολή στον επαγγελματία.

Περιηγηθείτε στην αγορά και στις επιχειρήσεις του Ηρακλείου μέσα από τον starodigos.gr και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη !

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας παρέχετε απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια !
Συνεχίζουμε δυνατά !

Με εκτίμηση
Νεκτάριος Σερμάκης
Εκδότης
Μέλος της Παγκρήτιας δημοσιογραφικής ένωσης

Ο starodigos.gr στηρίζεται από τα παρακάτω μέσα που έχουμε δημιουργήσει!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ