Τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με ριζική αποτρίχωση…

Τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με ριζική αποτρίχωση…

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα αισθητικής που απασχολούν την σύγχρονη γυναίκα και, ιδιαίτερα, τα νεαρά κορίτσια. Δυστυχώς, σχεδόν πάντα επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία τους. Νιώθουν μειονεκτικά, κρύβουν το πρόσωπο τους διαρκώς και νομίζουν ότι όλοι εστιάζουν στο πρόβλημα τους.

Πολύ συχνά οι γυναίκες για να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο καταφεύγουν σε λανθασμένες λύσεις. Επιχειρούν μεθόδους αποτρίχωσης (κερί, κλωστή, τσιμπιδάκι, αποτριχωτικές κρέμες, ξυράφι κ.ά.) θεωρώντας ότι έτσι θα δώσουν μόνιμη λύση στο πρόβλημα τους. Όμως, όχι μόνο δεν υπάρχει βελτίωση, αλλά αντιθέτως το πρόβλημα της τριχοφυΐας επιδεινώνεται ραγδαία.

Η μοναδική μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης των ορμονοεξαρτωμένων περιοχών (των περιοχών, δηλαδή,  εκείνων  που έχουν πλήρη εξάρτηση από τις ορμόνες, όπως το πρόσωπο, το  μεσομάστιο, οι θηλές και  η κοιλιά) είναι η ριζική αποτρίχωση.

Στην πραγματικότητα, ονομάζεται ηλεκτρική αποτρίχωση, αλλά λόγω των μόνιμων αποτελεσμάτων της, πλέον είναι γνωστή σε όλους ως ριζική αποτρίχωση. Πρόκειται για μέθοδο διοχέτευσης  ηλεκτρικού ρεύματος μέσα στον θύλακα της τρίχας, με ένταση ικανή να καταστρέψει τα αναγεννητικά της  κύτταρα, ώστε αυτή να μην ξαναβγεί στην επιφάνεια.

Η ριζική αποτρίχωση είναι η πιο σύγχρονη και εξακριβωμένα η πιο ακίνδυνη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης. Είναι το μοναδικό μέσο αποτρίχωσης που καίει όλους τους τύπους της τρίχας (σκληρή, λευκή, χνοώδες τρίχωμα).

Απαραίτητο, είναι η εφαρμογή της ριζικής αποτρίχωσης να εκτελείται πάντα από έμπειρους εξιδεικευμένους πτυχιούχους αισθητικούς.

Γράφει η Μικαέλα Λυπάκη, Αισθητικός-Κοσμητολόγος, πτυχιούχος ΤΕΙ Αθηνών.

Κοραή 14, Ηράκλειο Κρήτης

2810 244331

 

Μοιραστείτε το!

Comments