Κέντρο αισθητικής Ειρήνη Σβυρινάκη… χαρίστε στον εαυτό σας την περιποίηση που του αξίζει!

Κέντρο αισθητικής Ειρήνη Σβυρινάκη… χαρίστε στον εαυτό σας την περιποίηση που του αξίζει!

Η ομορφιά, είναι ένα από τα γνωρίσματα του ανθρώπου που δεν τον συνοδεύουν για πάντα. Για τη διατήρησή της λοιπόν, χρειάζεται να την φροντίζουμε.

Η εξωτερική μας εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στην ψυχολογία μας, όσο και στις κοινωνικές μας συναναστροφές.

Από αρχαιοτάτων χρόνων, η υγεία, το φυσικό κάλλος και η ψυχική ισορροπία απασχολούσαν άνδρες και γυναίκες.

Αν και εσείς χρειάζεστε μια απλή χαλάρωση, ή θέλετε να προετοιμαστείτε για ένα μεγάλο γεγονός όπως ο γάμος σας ή να αντιμετωπίσετε ακμή, πανάδες, ρυτίδες ή κυτταρίτιδα, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στο κέντρο αισθητικής της Ειρήνη Σβυρινάκη.

Εκεί θα σας προτείνουν τον κατάλληλο συνδυασμό αγωγών και καλλυντικών προϊόντων για τις δικές σας, μοναδικές ανάγκες πάντα σε τιμές εξαιρετικά ανταγωνιστικές.

Δώστε στον εαυτό σας την περιποίηση, τη φροντίδα και την ανανέωση που έχει ανάγκη.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες αισθητικής που παρέχονται στο πλήρως εξοπλισμένο ινστιτούτο και αφορούν: φωτοαποτρίχωση VPL, μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, φωτοανάπλαση προσώπου, μελαγχρώσεις, κλασσική αισθητική,θεραπείες σώματος, κυτταρίτιδα, αδυνάτισμα, εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου, αρωματοθεραπεία, ρεφλεξολογία, καλλυντικά προσώπου και σώματος, αντηλιακή προστασία, μακιγιάζ και νυφική προετοιμασία.

Το κέντρο Αισθητικής λειτουργεί από το 2008 στον Αγ. Ιωάννη Κνωσσού, υπό την επίβλεψη της Ειρήνης Σβυρινάκη, πτυχιούχου του τμήματος Αισθητικής του N.D. , H.N.D. – C.C Manchester και του Τ.Ε.Ι. Αθηνών με ιδιαίτερη εξειδίκευση στην Ρεφλεξολογία -Αρωματοθεραπεία.

Η Ειρήνη Σβυρινάκη έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων που αφορούν τις εξελίξεις της αισθητικής, της κοσμετολογίας, της υγιούς εμφάνισης, της ηλεκτροθεραπείας, του παλμικού φωτός, της ενδοδερμίας, του μακιγιάζ και του μάρκετινγκ ενώ αρθρογραφεί και σε περιοδικά και εφημερίδες.

Η εμπειρία ετών, ως εκπαιδευτικός σε δημόσια και ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. και Τ.Ε.Ε. , όσο και η συμμετοχή της σε ατομικά αλλά και πολυδύναμα κέντρα Αισθητικής, συντελούν στη διαρκή πρόοδο και εξέλιξή της.

Το εξειδικευμένο κέντρο Αισθητικής, Ειρήνη Σβυρινάκη, φροντίζει για εσάς με τον καλύτερο τρόπο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πρωτοποριακές θεραπείες, φαρμακοκαλλυντικά και τα πιο εξελιγμένα προϊόντα στο χώρο της αισθητικής.

Αφεθείτε στα χέρια τους, σε ένα χώρο απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας και απολαύστε τις μοναδικές θεραπείες τους για το πρόσωπο και το σώμα !

Δείτε την καταχώρηση του κέντρου Αισθητικής εδώ

Μοιραστείτε το!

Comments