Κομμωτήριο “Φροντίδα”…και απογειώστε την εμφάνιση σας!

Κομμωτήριο “Φροντίδα”…και απογειώστε την εμφάνιση σας!

Ο κομμωτής ή η κομμώτρια είναι ο ειδικός που αναλαμβάνει να  κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε εμάς και το κατά καιρούς ανήσυχο τριχωτό της κεφαλής μας. Όσο αστείο και αν ακούγεται, κατά βάθος δεν είναι. Τα μαλλιά μας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ολοκληρωμένη εμφάνιση μας.

Ένα λάθος κούρεμα, ή ένα χάλια χτένισμα που δεν μας ταιριάζει, δεν μας κολακεύει, αφαιρεί αυτομάτως πόντους από την εμφάνιση μας και είναι ικανό να μας χαλάσει τη διάθεση.

Η κομμώτρια ή ο κομμωτής είναι κοινά αποδεκτό πως είναι ο επαγγελματίας φίλος ή φίλη που χτίζεις μια σχέση ζωής. Αν είναι καλοί δύσκολα τους αλλάζουμε! Πως όμως επιλέγει κάνεις το σωστό επαγγελματία για την περιποίηση των μαλλιών του;

Ο εκάστοτε επαγγελματίας του είδους, μπορεί να σε κουρέψει σωστά, όμως μην περιμένεις να βελτιώσει την ποιότητα του μαλλιού από την πρώτη επίσκεψη. Αν είναι ειλικρινής μαζί σου και δε λέει σε όλα “ναι” , μπορείς να τον εμπιστευτείς.

Μην κάνετε το λάθος να μπερδέψετε έναν επικοινωνιακό κομμωτή μ’ έναν ικανό κομμωτή. Να είστε προσεχτικοί με όσα κομμωτήρια τάχα έχουν καλό όνομα, το οποίο χρυσοπληρώνεται και τελικά το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην καλή φήμη του.

Για να έχετε το κεφάλι σας πάντα περιποιημένο αλλά και ήσυχο ο starodigos σας προτείνει το κομμωτήριο “Φροντίδα”.

Σε αυτό το κομμωτήριο αγαπούν τα μαλλιά. Οι άνθρωποι του είναι φιλικοί, προσγειωμένοι, επαγγελματίες, συνεπείς και ταλαντούχοι! Με τα επιδέξια χέρια τους , κουρεύουν χωρίς να σε βλέπουν σα μοντέλο για πειραματισμούς. Κόβουν τα μαλλιά με τέχνη, προκειμένου το αποτέλεσμα να ταιριάζει απόλυτα στον τύπο και το στιλ σου.

Ίσως είναι το κομμωτήριο με τα πιο καλά πιστολάκια της αγοράς. Επαγγελματίες με γρήγορο και ελαφρύ χέρι που το πιστολάκι τους κρατάει, διατηρώντας παράλληλα το μαλλί ανάλαφρο χωρίς να κατσαρώνει μέχρι το βράδυ.

Στο κομμωτήριο “Φροντίδα” βάφουν τα μαλλιά σας σωστά και χωρίς υπερβολές. Με τα κατάλληλα επιλεγμένα προϊόντα που διαθέτουν, σας προτείνουν θεραπείες για υγιή, δυνατά μαλλιά που λάμπουν. Για το καλό το δικό σας και όχι για το καλό του ταμείου τους .

Από το 2000 που άνοιξε, το κομμωτήριο, ενημερώνετε συνεχώς   για τις νέες τάσεις στην κομμωτική, με σεμινάρια, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει.

Δείτε την καταχώρηση του κομμωτηρίου “Φροντίδα” εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments