Αφήστε τα λουλούδια του Valotta να σας φτιάξουν τη διάθεση !

Αφήστε τα λουλούδια του Valotta να σας φτιάξουν τη διάθεση !

Τα λουλούδια δημιουργούν αλλά και φανερώνουν πλειάδα συναισθημάτων. Με τα αμέτρητα χρώματα και αρώματά τους, συμπληρώνουν τις ιδιαίτερες στιγμές μας και τις κάνουν μοναδικές.

Ένα μπουκέτο ανάλογα την περίσταση, μπορεί να αποτελέσει μία ευχάριστη έκπληξη για να ευχηθούμε χρόνια πολλά, να πούμε ευχαριστώ, περαστικά, σ’ αγαπώ, συγχαρητήρια, συλλυπητήρια ακόμη και συγνώμη .

Τα λουλούδια ομορφαίνουν και ζωντανεύουν τους χώρους που ζούμε αλλά και εργαζόμαστε. Δημιουργούν μια διαφορετική ατμόσφαιρα στον προσωπικό μας χώρο, στον κήπο, στο γραφείο αλλά και σε κάθε σημαντική κοινωνική μας εκδήλωση και μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Στο Ηράκλειο οι λάτρεις των λουλουδιών εμπιστεύονται το ανθοπωλείο VALOTTA FLOWER SENSATION και συγκεκριμένα την κυρία Βάλια Θεοδoσίου. Από το 1997 φροντίζει να ικανοποιεί κάθε γούστο και επιθυμία των πελατών της, προσφέροντας το ιδανικό αποτέλεσμα ανάλογα την περίσταση.

Η πολύχρονη εμπειρία της κυρίας Βάλιας στο χώρο, σε συνδυασμό με το μεράκι και την αγάπη της για το αντικείμενο, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση πως το αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς της, με έμφαση στην ποιότητα, τη φρεσκάδα και τη συνέπεια θα σας καταπλήξει!

Στο γάμο ή τον αρραβώνα σας,  ανάλογα με το στυλ που θέλετε να παρουσιάσετε όλα θα είναι συνδυασμένα άψογα. Συνδυασμός λουλουδιών, υλικά από ξύλο, γυαλί, πέτρα, σε χρώματα που αντανακλούν το προσωπικό σας γούστο αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Στο ανθοπωλείο VALOTTA, η κυρία Βάλια, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε όλα όσα θα κάνουν αυτή τη μέρα να ξεχωρίζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Από τις λαμπάδες μέχρι τα νυφικά μπουκέτα, τη διακόσμηση του χώρου της εκκλησίας και της δεξίωσης.

Όσον αφορά στην βάφτιση: Πολύχρωμα λουλούδια, πλούσιες γιρλάντες,  ζωηρές συνθέσεις και υλικά ανάλογα με το θέμα που έχετε επιλέξει θα σας εκπλήξουν σε αυτή τη μοναδική στιγμή του παιδιού σας.

Υλικά της φύσης, μεγάλη ποικιλία λουλουδιών που είναι πάντα φρέσκα και συνδυασμένα άψογα, σας προσφέρονται σε πρωτότυπες δημιουργίες εμπνευσμένες με ιδιαίτερο γούστο και σε οικονομικές τιμές.

Το ανθοπωλείο VALOTTA θα βρίσκετε πάντα κοντά σας με μοναδικές ανθοσυνθέσεις, καλάθια, μπουκέτα και μωρότουρτες για γέννηση αλλά και τόσες άλλες δημιουργίες για τη γιορτή της μητέρας του πατέρα, για την ημέρα των ερωτευμένων και σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε.

Ρωτήστε για τις τιμές και τις προσφορές, στα πακέτα για τον στολισμό των κοινωνικών εκδηλώσεων σας .

Δείτε την καταχώρηση του VALOTTA εδώ

Μοιραστείτε το!

Comments