Αλλάξτε τα ελαστικά της μηχανής σας στον Πνευματικάκη και κινηθείτε με ασφάλεια.

Αλλάξτε τα ελαστικά της μηχανής σας στον Πνευματικάκη και κινηθείτε με ασφάλεια.

Τα λάστιχα της μοτοσικλέτας δεν είναι τόσο διαφημισμένα όσο είναι τα άλλα μέρη της.

Όμως στην πραγματικότητα, η σημασία τους για την ασφάλεια κατά την οδήγηση, είναι πολύ σημαντική και για αυτό το λόγο χρειάζεται μεγάλη προσοχή και στην επιλογή αλλά και στην φροντίδα τους.

Όπως και στο αυτοκίνητο τα λάστιχα είναι το μοναδικό μέρος της μοτοσικλέτας που έχει επαφή με την άσφαλτο. Είναι αυτά που την κρατούν όρθια, της επιτρέπουν να στρίψει, να πάρει κλίση, να προχωρήσει και να σταματήσει.

Εκ των πραγμάτων ένα φθαρμένο ή ακατάλληλο ελαστικό μπορεί να επηρεάσει ολόκληρη τη συμπεριφορά της μοτοσικλέτας με πολύ άσχημα αποτελέσματα. Αντίθετα, η σωστή επιλογή ελαστικών και ο συχνός έλεγχος τους διατηρούν σε υψηλά επίπεδα την οδική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας.

Για το λόγο αυτό, ο starodigos σας προτείνει να επισκεφθείτε το κέντρο ελαστικών Ιωάννης Πνευματικάκης που θα βρείτε στη Λεωφόρο Κνωσού 23. Εκεί θα ενημερωθείτε για τους τύπους, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, τη σωστή επιλογή και τη σωστή συντήρηση των σημαντικότερων ίσως αναλώσιμων ανταλλακτικών πάνω στη μοτοσικλέτα.

 

Το κέντρο ελαστικών Ιωάννης Πνευματικάκης με 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο των ελαστικών, προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου πάντοτε με γνώμονα την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του.

Μην ξεχνάμε λοιπόν πως όσα αρνητικά μπορούν να προκύψουν από τη χρήση ενός φθαρμένου ή ακατάλληλου ελαστικού, τόσα ακόμη θετικά μπορούν να προκύψουν από ένα ζευγάρι προσεκτικά επιλεγμένων και σε άριστη κατάσταση ελαστικών, στην ασφάλεια, την οδική συμπεριφορά, ακόμη και την οικονομία σε κατανάλωση μιας μοτοσικλέτας.

Για το λόγο αυτό, η εταιρία δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα προϊόντων που σε συνδυασμό με την εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της,παρέχει το καλύτερο αποτέλεσμα για την δική σας ασφάλεια αλλά και της μοτοσικλέτας σας.

Περάστε μια βόλτα από το κέντρο ελαστικών Ιωάννης Πνευματικάκης για να επωφεληθείτε από τις ασυναγώνιστες τιμές και εκπτώσεις στα ελαστικά μοτοσικλέτας αλλά και από τις μοναδικές τιμές σε ελαστικά Michelin, Bridgestone, Metzeler, Pirelli, καθώς επίσης και στα λάστιχα για μοτοσικλέτες Dunlop.

Δείτε την καταχώρηση της επιχείρησης εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments