ΑΜΑLTHIA : Αγνά, φυσικά καλλυντικά, με καταγωγή από την Κρήτη!

ΑΜΑLTHIA : Αγνά, φυσικά καλλυντικά, με καταγωγή από την Κρήτη!

Τα φυσικά καλλυντικά εμπιστεύονται όλο και περισσότερες γυναίκες αλλά και άνδρες, αυξάνοντας κατακόρυφα τη ζήτηση τους. Ο μύθος πως η τιμή τους είναι υψηλότερη και η απόδοση τους χαμηλότερη από τα αντίστοιχα χημικά καλλυντικά, ολοένα και καταρρέει.

Την ίδια στιγμή, τα φυσικά καλλυντικά, αγκαλιάζονται κάθε μέρα και περισσότερο από τους καταναλωτές, αφού εξασφαλίζουν αποτελεσματικά την φροντίδα της επιδερμίδας και ταυτόχρονα προωθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Ανάμεσα στα προτερήματα τους είναι, ότι εκμεταλλεύονται στο έπακρο όλα τα στοιχεία που μπορεί να δώσει η φύση στον άνθρωπο, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και σε καμία περίπτωση δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Η νέα τάση για αγορά φυσικών καλλυντικών, ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό και από τις έρευνες που βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα ανθυγιεινά συστατικά που περιέχουν κάποια από τα λεγόμενα «συνθετικά» καλλυντικά.

Εάν εσείς ακόμη δεν έχετε στραφεί στα φυσικά καλλυντικά, ο starodigos.gr σας προτείνει να δοκιμάσετε τα φυσικά, κρητικά καλλυντικά της εταιρίας AMALTHIA.

Με σύμμαχο τη φύση, και τις φυσικές πρώτες ύλες της, ο κύριος Βασίλης Μυριοκεφαλιτάκης, στο Ρέθυμνο, δημιούργησε καλλυντικά προϊόντα απαράμιλλης αισθητικής και κυρίως άριστης ποιότητας.

Στην εταιρία ΑΜΑΛΤΗΙΑ, θα βρείτε το γνωστό αγνό, φυσικό σαπούνι κατά της τριχόπτωσης, από λάδι ελιάς και αγριοκρεμμύδα καθώς επίσης και πλήθος φυσικών καλλυντικών με λάδι ελιάς.

Ο αρμονικός συνδυασμός του ελαιολάδου με πλήθος φυτικών εκχυλισμάτων, εγγυώνται τη φυσική περιποίηση του σώματος, του προσώπου αλλά και των μαλλιών σας.

Τα αγνά θρεπτικά συστατικά τους, αποτελούν “τροφή” για το δέρμα, καθιστώντας τα ιδανικά, για άτομα με ιδιαιτέρα ευαίσθητες επιδερμίδες ή αλλεργίες.

Η οικογένεια AMALTHIA, εμπλουτίζεται με προϊόντα υψηλής εξέλιξης και μακρόχρονης έρευνας. Δοκιμάστε, σήμερα, τα καλλυντικά AMALTHIΑ και ξεκινήστε μια νέα σχέση για όλη σας τη ζωή, καθώς τα προϊόντα της AMALTHIA είναι παντοτινά!

Όλα τους τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα, ενώ περνάνε συνεχώς από ελέγχους ποιότητας. Έτσι εξασφαλίζετε πως ότι όταν φτάσουν σε εσάς θα είναι ασφαλή και με εγγύηση της ανώτατης πιστοποιημένης ποιότητά τους.

Όλα τα προϊόντα της ΑΜΑΛΘΕΙΑ είναι κατάλληλα για άτομα με πολύ ευαίσθητο δέρμα ή ακόμη και αλλεργίες.

Αυτό που κάνει τα καλλυντικά της ΑΜALTHIA να ξεχωρίζουν, είναι ότι βασίζονται σε απολύτως φυσικές πρώτες ύλες της Κρήτης, που είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Το λάδι ελιάς και η αγριοκρεμμύδα που φύεται στο νησί είναι τα δύο κύρια συστατικά που έχουν κάνει το σαπούνι AMALTHIA ανάρπαστο και στη διεθνή αγορά.

Όλα αυτά, μαζί με την προσωπική φροντίδα του ιδιοκτήτη της εταιρείας, του βιοθεραπευτή κ. Βασίλη Μυριοκεφαλιτάκη συνθέτουν τη συνταγή της επιτυχίας.

Η εταιρία ΑMALTHIA παράγει μεταξύ άλλων : Αντιηλικακές κρέμες για υψηλή αντιηλιακή προστασία, κρέμες ματιών,προσώπου και σώματος για άνδρες και γυναίκες αλλά και το αγνό φυσικό σαπούνι .

Δεν είναι τυχαίο πως οι γιατροί συνιστούν  το σαπούνι της εταιρίας, σαν φυσικό φάρμακο για τις δερματικές παθήσεις. Εξαιτίας των θρεπτικών στοιχείων του, επαναφέρει την ισορροπία του δέρματος, χωρίς αντενδείξεις ενώ κάνει θαύματα ενάντια στην τριχόπτωση.

Τα προϊόντα AMALTHΙΑ θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία, σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Μοιραστείτε το!

Comments