Ανανεώστε το χώρο σας με ταπετσαρίες και χρώματα κιμωλίας από το κατάστημα Μουρτζάκης

Ανανεώστε το χώρο σας με ταπετσαρίες και χρώματα κιμωλίας από το κατάστημα Μουρτζάκης

Πολλές φορές, ανάλογα με την εποχή ή τη διάθεσή μας, θέλουμε να αλλάξουμε την όψη των επίπλων ή των επιφανειών του χώρου μας, χωρίς όμως να ξοδέψουμε πολλά χρήματα.

Μιας πρώτης τάξεως πρόταση γι’ αυτήν μας την ανάγκη αποτελούν τόσο τα χρώματα υγρής κιμωλίας όσο και οι ταπετσαρίες. Πρόκειται για εξαιρετικές επιλογές που δίνουν ένα πιο διαχρονικό και εκλεπτυσμένο ύφος σε σπίτια ή επιχειρήσεις, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Μεταμορφώστε τα παλιά σας έπιπλα, χρησιμοποιώντας χρώματα κιμωλίας και επιλέγοντας το χρώμα που σας ταιριάζει. Διαλέξτε την κατάλληλη ταπετσαρία, ανάμεσα από τις αμέτρητες επιλογές που υπάρχουν και δημιουργείστε το στυλ της διακόσμησης που εσείς θέλετε!

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τα χρώματα κιμωλίας ή θέλετε να επιλέξετε  την ταπετσαρία σας μέσα από ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το κατάστημα Μουρτζάκης στην οδό Σμπώκου στο Ηράκλειο.

Εκεί θα βρείτε και θα προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα υλικά ώστε να μεταμορφώσετε τα έπιπλα και τις επιφάνειες που θέλετε να ανανεώσετε, δίνοντας με αυτό τον τρόπο  μια vintage  ή  μια πιο  μοντέρνα  αίσθηση στο χώρο σας,  ανάλογα με το πόσο δημιουργικοί θέλετε να γίνετε.

Μοιραστείτε το!

Comments