Αναζητάτε τη μηχανή ή το αυτοκίνητο των ονείρων σας; Απευθυνθείτε στην HYNDAI H-K Α.Ε.Β.Ε

Αναζητάτε τη μηχανή ή το αυτοκίνητο των ονείρων σας; Απευθυνθείτε στην HYNDAI H-K Α.Ε.Β.Ε

Μιας και δεν αγοράζουμε αυτοκίνητο ή μηχανή κάθε μέρα, είναι λογικό να πρέπει να το ψάξουμε καλά, για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο. Το βασικότερο από όλα, είναι να ξεδιαλύνουμε στο μυαλό μας το λόγο που χρειαζόμαστε το όχημα, τι θέλουμε να μας προσφέρει και πόσο πάνω κάτω θέλουμε να μας κοστίσει.

Είναι σαφέστατα καλύτερο να επιλέξουμε δοκιμασμένα μοντέλα που “περπάτησαν”στην αγορά χωρίς προβλήματα.

Με δεδομένο πως η αξιοπιστία της εταιρίας είναι το “κλειδί”για ένα καλό και ασφαλές όχημα, ο starodigos σας προτείνει να επισκεφθείτε την HYNDAI H-K Α.Ε.Β.Ε. και τους δύο εκθεσιακούς της χώρους.

Στον εκθεσιακό της χώρο της εταιρίας ,στην Αλικαρνασσό, επί της Λεωφόρου Ικάρου 11, θα βρείτε τα οχήματα της HYUNDAI αλλά και πλήρη γκάμα μοτοσυκλετών, σκούτερ και παπιών των εταιριών KAWASAKI, ΚΥMCO, ΗΟΝDA, DAELIMPEUGEOT.

Στον ολοκαίνουριο εκθεσιακό χώρο που δημιουργήθηκε επί της Λ. Ικάρου 44, στo Hράκλειο, θα βρείτε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων KIA και των μηχανών HONDA, DUCATI, KTM.

Οι έμπειροι πωλητές της εταιρίας, θα απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν στο νέο σας αυτοκίνητο, ενώ μια πρώτη επαφή με τα μοντέλα που βρίσκονται στις εκθέσεις, θα σας πείσει να τα δοκιμάσετε και τελικά να τα αγοράστε.

Στους εκθεσιακούς χώρους της εταιρίας θα βρείτε ακόμη πλήθος επιλεγμένων και εγγυημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων αλλά και μοτοσικλετών.

Για την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της, τόσο στην αγορά του οχήματος όσο και στη συντήρησή του, η HYNDAI H-K Α.Ε.Β.Ε , με άριστα καταρτισμένο προσωπικό, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αλλά και γνήσια ανταλλακτικά.

Η εταιρία HYUNDAI Η-Κ Α.Ε.Β.Ε. είναι αποκλειστικός έμπορος και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής αυτοκινήτων HYUNDAI & KIA και μοτοσυκλετών HONDA, DUCATI, KTM, KAWASAKI, ΚΥMCO, DAELIMPEUGEOT για το νομό Ηρακλείου.

Το συνεργείο για HYUNDAI & ΚΙΑ θα το βρείτε στην οδό Μιλτιάδη Καράτζη 72.

H HYNDAI H-K Α.Ε.Β.Ε προσφέρει συν όλα τα άλλα, σίγουρες λύσεις στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων, για ιδιώτες και επαγγελματίες .

Για καταπληκτικά αξεσουάρ αυτοκινήτου επισκεφτείτε το e-shop τους!

 

   HYUNDAI Η-Κ Α.Ε.Β.Ε.

Μοιραστείτε το!

Comments