Αποκτήστε ατμόσφαιρα με το σωστό φωτισμό από το κατάστημα Πανταλός

Αποκτήστε ατμόσφαιρα με το σωστό φωτισμό από το κατάστημα Πανταλός

Η ποιότητα ζωής μέσα στο χώρο του σπιτιού μας, εξαρτάται κατά πολύ και από τη σωστή και ασφαλή ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Έτσι στην περίπτωση που ανακαινίζουμε ή χτίζουμε το σπίτι μας πρέπει να την επιλέξουμε σωστά ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες μας, σε συνδυασμό φυσικά με την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας πλέον μας προσφέρει άπειρες δυνατότητες ελέγχου, προγραμματισμού και ευελιξίας στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Μπορούμε να επιλέξουμε για παράδειγμα διακόπτες αλλά και μπρίζες που να καθορίζουν τη λειτουργικότητα του φωτισμού του σπιτιού και να συμμετέχουν στη διακόσμηση του.

Να χρησιμοποιήσουμε ροοστάτες φωτισμού που ρυθμίζουν την ένταση του ρεύματος στα φωτιστικά και δημιουργούν ατμόσφαιρα. Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας έχουν διαφοροποιήσει και τη θέση των διακοπτών και πριζών. Πλέον τοποθετούνται κοντά στις πόρτες και τα πόμολα για ευκολότερη και πιο ασφαλή πρόσβαση στον κάθε χώρο.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε διακόπτες, πρίζες και κουδούνια που διακρίνονται για το στιλ και την κομψότητα τους για να εναρμονίζονται με το ύφος, τα έπιπλα και τα χρώματα του χώρου.

Αν και εσείς χτίζετε ή ανακαινίζετε και επιθυμείτε μια ολοκληρωμένη πρόταση για φωτισμό αλλά και τα καλύτερα υλικά για μια ασφαλή ηλεκτρολογική εγκατάσταση, ο starodigos σας προτείνει να απευθυνθείτε στο κατάστημα Πανταλός που θα βρείτε στην Πέτρου Φούμη 35 στις Πατέλες.

Στους χώρους του καταστήματος θα βρείτε τεράστια γκάμα σε διακόπτες, πρίζες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σε απίστευτα χρώματα και σχέδια. Επίσης, θα βρείτε ροοστάτες, κουδούνια αλλά και φωτιστικά για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, λαμπτήρες όλων των ειδών, οικιακούς αυτοματισμούς αλλά και μια ολοκληρωμένη σειρά ηλεκτρολογικών ειδών για επαγγελματίες και ιδιώτες.

Η εταιρία Πανταλός εκπροσωπεί τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού όπως τη Abb, Schneider, Osram, Phillips, Legrand, Geyer, Olympia Electronics, Central και Κουβίδη Α.Ε

Μην ξεχάσετε να τους ρωτήσετε για το LED καθώς θα σας προτείνουν οικολογικές και οικονομικές λύσεις για οποιοδήποτε οικιστικό ή εργασιακό χώρο.

Η ομάδα της επιχείρησης Πανταλός αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου που διαθέτουν την αναγκαία τεχνολογική γνώση και εμπειρία ώστε φωτίσετε σωστά και καλόγουστα το χώρο σας αλλά και αποκτήσετε μια ασφαλή ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

 

Δείτε την καταχώρηση της επιχείρησης Πανταλός εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments