Αποκτήστε το σπίτι των ονείρων σας με την σφραγίδα της κατασκευαστικής Ορφανάκη

Αποκτήστε το σπίτι των ονείρων σας με την σφραγίδα της κατασκευαστικής Ορφανάκη

Έχετε φανταστεί το σπίτι που θα στεγάσει τα όνειρα σας; Τους χώρους που θα μεγαλώσουν και θα παίζουν τα παιδιά σας; Έχετε κάνει σχέδια για την εταιρία σας και ψάχνετε τα κατάλληλα άτομα για να σας τα υλοποιήσουν;

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να προχωρήσετε σε μια ενδελεχή έρευνα προτού εμπιστευθείτε τις σκέψεις και τα θέλω σας στον εκάστοτε μηχανικό, διακοσμητή αρχιτέκτονα και κατασκευαστή.

Τα οικοδομικά έργα, είτε αναφερόμαστε σε ανακαίνιση σπιτιού, είτε σε ανέγερση κτιρίου, είτε σε συντήρηση διατηρητέου κτίσματος, αποτελούν σύνθετα θέματα με πολλές διαφορετικές λύσεις.

Για ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες σας, για την ανέγερση και κατασκευή μιας σύγχρονης κατοικίας, γραφείου ή ακόμα και ξενοδοχειακού συγκροτήματος, ο starodigos σας προτείνει την τεχνική, κατασκευαστική εταιρεία Εμμανουήλ και Νικολάου Ορφανάκη Α.Ε.

Η εταιρία εδώ και 50 χρόνια ειδικεύεται στην ανέγερση πολυτελών διαμερισμάτων και σύγχρονων κτιρίων ιδιόκτητων ή με αντιπαροχή.

Καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου μελετούν, σχεδιάζουν και υλοποιούν τα θέλω και τα όνειρα κάθε πελάτη καθώς γνωρίζουν καλά πως οι ανάγκες του κάθε ενός είναι ξεχωριστές.

Από το 1970 η κατασκευαστική εταιρεία Εμμανουήλ και Νικολάου Ορφανάκη Α.Ε. με έμφαση στην ποιότητα των υλικών και των στοιχείων δόμησης, αποτελούν την άριστη επιλογή στον τομέα των κατασκευών σε όλη την Κρήτη και όχι μόνο.

Τα εντυπωσιακά δείγματα από τα έργα της κατασκευαστικής άλλωστε αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την ποιοτική και αξιόπιστη δουλειά που κάνουν τα στελέχη της, για το καλύτερο αποτέλεσμα, που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς.

Κάποια από τα αντιπροσωπευτικά έργα της είναι το  Παγκρήτιο Στάδιο στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, το ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Elounda golf & spa resort , το κτίριο της τράπεζας Eurobank στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, το πολυκατάστημα Praktiker στην Αλικαρνασσό, το εμπορικό πολυκατάστημα Lemonakis Home στο 2ο χιλιόμετρο Ηρακλείου Μοιρών αλλά και δεκάδες πολυτελείς μονοκατοικίες και πολυκατοικίες που ξεχωρίζουν.

Με έμπειρο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, στόχος της εταιρίας, είναι η υψηλή ποιότητα κατασκευής, ο μοντέρνος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, οι αυστηρές αντισεισμικές προδιαγραφές και φυσικά οι συμφέρουσες ανταγωνιστικές τιμές.

Περάστε μια βόλτα από τις εγκαταστάσεις τους, που βρίσκονται επί της Χρυσοστόμου & Τυρνάβου 11 στο Ηράκλειο και δείτε τα όνειρα σας να υλοποιούνται με τη σφραγίδα των ειδικών.

Δείτε την καταχώρηση της εταιρείας εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments