Ασφάλειες Τζανακάκη: Ό,τι αναζητάτε στην ιδιωτική ασφάλιση

Ασφάλειες Τζανακάκη: Ό,τι αναζητάτε στην ιδιωτική ασφάλιση

Το ερώτημα, εάν ένα ιδιωτικό ασφαλιστήριο είναι χρήσιμο στις μέρες μας, ταλανίζει το μυαλό ολοένα και περισσότερων Ελλήνων.

Ειδικά τώρα, που οι δυνατότητες των δημόσιων φορέων συνεχώς μειώνονται και η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων συνεχώς αυξάνεται.

Οι σκέψεις αυτές, πηγάζουν από την ανάγκη μας να ελαχιστοποιήσουμε το κόστος των κινδύνων που διατρέχουμε τόσο εμείς όσο και η οικογένειά μας, αλλά και από την ανάγκη να τονώσουμε το αίσθημα ασφάλειας που θέλουμε να μας περιβάλλει.

Ελέω κρίσης, η ιδιωτική ασφάλιση μας δίνει πρόσβαση σε παροχές, που το κράτος αδυνατεί και αναλαμβάνει να καλύψει για λογαριασμό μας, τους απρόβλεπτους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Πλέον τα ασφαλιστικά προγράμματα είναι χωρισμένα σε πάρα πολλούς κλάδους έτσι ώστε να ικανοποιούν κάθε ανάγκη ασφάλισης σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής μας.

Για αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης και προστασίας που σχεδιάζονται σύμφωνα με τις προσωπικές και οικογενειακές σας ανάγκες, ο starodigos σας προτείνει να απευθυνθείτε στην Ασφαλιστική εταιρία του κυρίου Παναγιώτη Τζανακάκη.

Με πληθώρα προγραμμάτων, και με τη δυνατότητα προσαρμογής τους στο δικό σας τρόπο ζωής αλλά και στις οικονομικές δυνατότητές σας , στην ασφαλιστική εταιρία Τζανακάκη η ιδιωτική ασφάλιση πια δεν παραπέμπει σε υπηρεσίας πολυτελείας, αλλά σε είδος πρώτης ανάγκης

Με προγράμματα για ασφάλειες πάντως τύπου που καλύπτουν όλο το φάσμα της ζωής και της καθημερινότητας του σύγχρονου ανθρώπου, στην Ασφαλιστική Τζανακάκη, παρέχουν την πληρέστερη λύση σε κάθε ασφαλισμένο. Για αυτό ακριβώς το λόγο, από το 1972  δημιουργούν φίλους και όχι απλά συνεργάτες!

Επιλέξτε την ασφάλεια που αναζητάτε ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία των παροχών που προσφέρουν και αφορούν ασφάλειες ατυχημάτων, αυτοκινήτων, επιχειρήσεων, ζωής, κατοικιών, νοσηλευτικής, περίθαλψης, πυρός, σπιτιού, υγείας κ.ά.

Επιλέγοντας την Ασφαλιστική Τζανακάκης, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια των περιουσιακών σας στοιχείων αλλά και για για τη φροντίδα που θα λάβετε εσείς και η οικογένειά σας σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος.

Δείτε την καταχώρηση της Ασφαλιστικής Τζανακάκης εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments