Ασκοξυλάκης CLIMA … Ό,τι πιο σύγχρονο στην θέρμανση και την ψύξη του χώρου σας

Ασκοξυλάκης CLIMA … Ό,τι πιο σύγχρονο στην θέρμανση και την ψύξη του χώρου σας

Υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου, αντλίες θερμότητας, ενεργειακά τζάκια, λέβητες υγραερίου, ενδοδαπέδια θέρμανση και κλιματιστικά νέας τεχνολογίας, μπαίνουν στα σπίτια ολοένα και περισσότερων Ελλήνων, που τολμούν και επιλέγουν σύγχρονους τρόπους θέρμανσης.

Παράγοντες της αγοράς, διαπιστώνουν μια σταθερή στροφή των καταναλωτών σε σύγχρονες πηγές ενέργειας, θέρμανσης και ψύξη καθώς με τον τρόπο αυτό, εξοικονομούν χρήματα τόσο από το κόστος των καυσίμων όσο και από το κόστος συντήρησης.

Εάν και εσείς επιθυμείτε να γνωρίστε την τελευταία  τεχνολογία στη θέρμανση και τον κλιματισμό, ο starodigos.gr σας προτείνει να επισκεφθείτε την εταιρία Ασκοξυλάκης Clima.

Με εμπειρία 15 και πλέον ετών στο χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού, ο κύριος Δημήτρης Ασκοξυλάκης και οι συνεργάτες του, θα βρουν για σας τις καλύτερες λύσεις που προσαρμόζονται στις δικές σας, μοναδικές ανάγκες , πάντα με υπευθυνότητα και ασυναγώνιστες τιμές.

Στο κατάστημα της εταιρίας Ασκοξυλάκης CLIMA στη Λεωφόρο Ιωνίας, θα βρείτε την τελευταία λέξη στη θέρμανση που δεν είναι άλλη από την υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου.

Στην Ασκοξυλάκης CLIMA, που είναι επίσημος συνεργάτης της μοναδικής και βραβευμένης εταιρίας Elith , η οποία καινοτόμησε με την υπέρυθρη θέρμανση από φυσικό πέτρωμα, θα ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα του νέου τρόπου θέρμανσης που θα σας κερδίσει.

Αντίθετα με τα συνηθισμένα συστήματα θέρμανσης που στηρίζουν τη λειτουργία τους στην κίνηση του θερμαινόμενου αέρα, η Εlith προσφέρει θερμαντικά σώματα φτιαγμένα από φυσικά πετρώματα, που θερμαίνουν τον χώρο μέσω υπέρυθρης εκπομπής.

Στην εταιρία Ασκοξυλάκης Clima θα βρείτε ακόμη ό,τι αναζητάτε στην ενδοδαπέδια θέρμανση, αντλίες θερμότητας, ενεργειακά τζάκια και σόμπες, λέβητες υγραερίου και πετρελαίου, σύγχρονα κλιματιστικά αλλά και ηλιακά όπως και φίλτρα νερού.

Η Ασκοξυλάκης Clima είναι επίσημος συνεργάτης για το Ηράκλειο Κρήτης και των εταιρειών TCL κλιματισμός, Tiemme ενδοδαπέδια θέρμανση, Θερμική Τσαλίκης σε ενεργειακά τζάκια και σόμπες, Ferroli σε λέβητες Αερίου-Πετρελαίου, Frans στα Ηλιακά συστήματα, D.A. Water στα φίλτρα νερού και τέλος στις αντλίες θερμότητας της Gree και της Hitachi.

Η Ασκοξυλάκης Clima, θα πραγματοποιήσει για εσάς τη μελέτη του χώρου σας και αφού προχωρήσει στην εγκατάσταση, θα είναι δίπλα σας παρέχοντας πλήρη υποστήριξη στα προϊόντα που εμπορεύεται.

Δείτε την καταχώρηση της εταιρίας ΕΔΩ

Μοιραστείτε το!

Comments