Άθληση, ψυχαγωγία και μετακίνηση με ποδήλατο… από την Μοτοποδηλατεμπορική

Άθληση, ψυχαγωγία και μετακίνηση με ποδήλατο… από την Μοτοποδηλατεμπορική

Το ποδήλατο, το εύχρηστο αυτό μέσο μετακίνησης, κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος και στους δρόμους του Ηρακλείου. Μικροί και μεγάλοι, λάτρεις του είδους, είτε με αγωνιστικά είτε με πόλης, ακόμη και βοηθητικές ρόδες με στολισμένα καλαθάκια, ξεχύνονται καθημερινά στους δρόμους της πόλης.

Άλλοι για να προπονηθούν, άλλοι για να απολαύσουν μια χαλαρή βόλτα και να αποσυμπιέσουν το μυαλό τους από τις καθημερινές σκοτούρες και άλλοι απλά για να αποφύγουν τη χρήση αυτοκινήτου και μέσων μαζικής μεταφοράς.

Εκτός από το γεγονός ότι ως μέσο μεταφοράς είναι οικονομικό, καθαρό, υγιεινό δεν γιγαντώνει τα προβλήματα του κυκλοφοριακού και της ρύπανσης έχει και ιδιαίτερα χαλαρωτική επίδραση.

Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, μειώνει το άγχος, την κατάθλιψη ενώ ως μέσο άθλησης γυμνάζει άριστα όλο τον οργανισμό, προσφέροντας σωματική υγεία. Κατά την διαδικασία της ποδηλασίας, ο αναβάτης όχι μόνο μπορεί να χάσει περιττά κιλά γρήγορα και ανώδυνα αλλά θα αποκτήσει και ένα καλογυμνασμένο σώμα με γραμμωμένους μυς.

Αν και εσείς ξέρετε… από ποδήλατο ή θέλετε να μάθετε και ακόμη δεν πήρατε την απόφαση να το πιάσετε στα χέρια σας, τώρα που και ο καιρός το επιτρέπει, σπεύσατε να εκμεταλλευτείτε όλα απίστευτα οφέλη της ποδηλασίας.

Σε περίπτωση που πειστήκατε να το τολμήσετε αλλά δεν διαθέτετε ποδήλατο ή το παλιό σας χρειάζεται αναβάθμιση μην ανησυχείτε. Στη Μοτοποδηλατεμπορική Ηρακλείου βρείτε τα πάντα για το ποδήλατο σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς .

Με συμβουλές από τους ειδικούς, για την κατάλληλη αγορά που θα καλύπτει τις προσωπικές ανάγκες κάθε ηλικίας και στυλ αλλά και με το υψηλό επίπεδο στο service που παρέχει η εταιρία, το ποδήλατο σας να είναι πάντοτε σε άψογη κατάσταση.

Βάλτε λοιπόν το κράνος σας και ξεκινήστε την ποδηλασία!Η αλλαγή στη διάθεση και τον οργανισμό σας, θα σας καταπλήξει!

TIP: Τα Καταστήματα της Μοτοποδηλατεμπορικής Ηρακλείου, είναι αποκλειστικός εισαγωγέας Κρήτης στα ποδήλατα LA, KTM,Technobike και Peugeot.

Μπορείτε να βρείτε στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 101 και στην Εθνικής Αντιστάσεως 148 .

Ρίξτε μια προσεχτική ματιά στις προσφορές σε παιδικά ποδήλατα, παιδικά ηλεκτρικά οχήματα αλλά και στα αξεσουάρ.

Δείτε την καταχώρηση της επιχείρησης εδώ

Μοιραστείτε το!

Comments