Χτίζετε ή ανακαινίζετε; Απευθυνθείτε στην Εdifice

Χτίζετε ή ανακαινίζετε; Απευθυνθείτε στην Εdifice

Η απόφαση για την ανέγερση ή την ανακαίνιση οποιουδήποτε χώρου, μικρού ή μεγάλου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση.

Από τη μία το κόστος και από την άλλη το άγχος για την οργάνωση όλων των απαραίτητων εργασιών και της σωστής δουλειάς που επιβάλλετε να γίνει, προκαλούν πονοκέφαλο σε όσους σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αυτό το βήμα.

Η ιδανική λύση που θα σας εξασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα στην ποιότητα εργασιών αλλά και στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων αποπεράτωσης της κατασκευής, είναι να απευθυνθεί σε τεχνικές εταιρείες, με έμπειρους μηχανικούς και αρχιτέκτονες και να λάβετε προσφορές.

Όμως προσοχή! Η φθηνότερη οικονομική προσφορά, μπορεί να είναι η πιο δελεαστική, ωστόσο μπορεί να μην είναι και η καλύτερη τελικά…

Οπωσδήποτε η προσφορά πρέπει να αναφέρει όλες τις εργασίες, να είναι σαφής και να κάνει ξεκάθαρη αναφορά στα κόστη. Χωρίς αστερίσκους, μικρά γράμματα και σκοτεινά σημεία.

Για μείνετε ήσυχοι πως το αποτέλεσμα θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους, ο starodigos σας προτείνει να εμπιστευθείτε την κατασκευαστική εταιρία Edifice .

Η Edifice, αξιοποιώντας τις τεχνικές της δεξιότητες σε συνδυασμό με τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα στο χώρο, βοηθάει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες να αντιμετωπίσουν ακόμη και τις μεγαλύτερες προκλήσεις τους.

Η αξιόπιστη κατασκευαστική εταιρία, έχει αναλάβει έργα όπως το Αthina Palace, το Gouves water Park, το Stella Palace, το Stella Island Resort & Spa και άλλα τα οποία αποτελούν κάποια από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα της άψογης δουλειάς που η έμπειρη ομάδα, φέρνει εις πέρας.

Η Edifice που δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης και της κατασκευής από το 1983, αναλαμβάνει παντός τύπου κατασκευές και ανακαινίσεις, συνδυάζοντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της και την πιο πλούσια ποικιλία υλικών, με τα άρτια καταρτισμένα συνεργεία της.

Η αρχική ίδρυση της Edifice έγινε από τον Γεώργιο Ασμαργιαννάκη, Πολιτικό Μηχανικό και την Μαρία Αβραμίδη, Αρχιτέκτων Μηχανικό, με την επωνυμία Τεχνικό Γραφείο Ασμαργιαννάκης Γεώργιος. Έν συνέχεια μετονομάστηκε στην τωρινή επωνυμία της Edifice.

Η εταιρία αναλαμβάνει επίσης την έκδοση αδειών δόμησης, βεβαιώσεων Μηχανικού,ρυθμίσεις αυθαιρέτων, τοπογραφικά διαγράμματα,άδειες λειτουργίας επιχειρήσεων αλλά και την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών.

Για την Edifice η επιθυμία σας αποτελεί την κινητήρια δύναμη, που θα δώσει στις καινοτόμες ιδέες φυσική υπόσταση.

Εμπιστευθείτε τους και τα όνειρα σας θα γίνουν πραγματικότητα με τον καλύτερο τρόπο .

Δείτε την καταχώρηση της  Εdifice εδώ.

Μοιραστείτε το!

Comments