Διαφημίστε την εταιρία σας με τη συμβολή της μεταξοτυπίας

Διαφημίστε την εταιρία σας με τη συμβολή της μεταξοτυπίας

Η μεταξοτυπία είναι μια τεχνική εκτύπωσης πάρα πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Και αυτό διότι επιτρέπει στους ειδικούς του είδους να τυπώνουν επάνω σε σχεδόν οποιοδήποτε υλικό.

Έτσι με τη χρήση της συγκεκριμένης μεθόδου, μπορούν να παραχθούν ποιοτικές εκτυπώσεις σε αναπτήρες μπλούζες, κούπες, καπέλα, διαφημιστικά δώρα, αυτοκόλλητα, κάρτες, τσάντες αλλά και σε ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Με αυτήν την ανεξίτηλη εκτύπωση σε οποιοδήποτε υλικό και επιφάνεια είναι τυπωμένα τα λογότυπα χιλιάδων εταιριών στα διαφημιστικά δώρα που προσφέρουν κατά τις εκστρατείες τους, δίνοντας την αίσθηση της επιβράβευσης στους πελάτες τους.

Ο starodigos αναζήτησε και βρήκε για εσάς τα κορυφαία καταστήματα που χρησιμοποιούν τη μέθοδο της μεταξοτυπίας στο νομό Ηρακλείου και σας τα συστήνει:

Στο Φωτόγραμμα Print, με τις δυνατότητες που τους παρέχει η μεταξοτυπία και με την υποστήριξη του σύγχρονου ατελιέ που διαθέτουν μπορούν να δημιουργήσουν αυτό ακριβώς που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση για οποιαδήποτε διαφημιστική ή βιομηχανική εφαρμογή.

Εδώ και τριάντα και πλέον χρόνια, αντιμετωπίζουν όσους τους εμπιστεύονται όχι απλώς ως πελάτες, αλλά ως συνεργάτες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι μαζί τους έχουν αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης, σεβασμού και ειλικρίνειας.

Οι εκτυπώσεις τους σε φόρμες εργασίας, καπέλα, σημαίες, ρολόγια, ημερολόγια, μπρελόκ μπλουζάκια, στιλό τασάκια, αναπτήρες τσάντες, αυτοκόλλητα και πάσης φύσεως αντικείμενα ξεχωρίζουν και μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Στο Φωτόγραμμα Print έχουν ακόμη τη δυνατότητα να δημιουργήσουν για την επιχείρηση σας, πινάκες προϊόντων από μελαμίνη τυπωμένους με μεταξοτυπία. Μπορείτε τους βρείτε στη Διονυσίου 12 στη Νέα Αλικαρνασσό. Θα σας προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε πολύ καλές τιμές.

Δείτε την καταχώρηση της επιχείρησης Φωτόγραμμα Print εδώ 

Στο εργαστήριο του κυρίου Μανώλη Κρουσταλάκη στο Πλαίσιο print, η μεταξοτυπία ανάγεται σε αληθινή τέχνη σύμφωνα με την αξία της. Με εξειδικευμένες γνώσεις, εστιάζουν στη δύναμη και την αρμονία του χρώματος που αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς συμβάλλει δυναμικά στη διαμόρφωση του τελικού προϊόντος.

Το Πλαίσιο print δραστηριοποιείται από το 1989 στο χώρο των εκτυπώσεων μεταξοτυπίας, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες εκτύπωσης, καλύπτοντας τις ανάγκες εταιρικής προβολής, εμπορικού και τουριστικού τομέα.

Κάθε απαίτηση είναι για αυτούς μια καινούρια πρόκληση, να δημιουργήσουν ξεχωριστά προϊόντα που να ξεπερνούν κάθε προσδοκία εξασφαλίζοντας έτσι την αναγνωρισιμότητα που χρειάζεται μια σύγχρονη επιχείρηση.

Το κατάστημα Πλαίσιο print θα το βρείτε στην οδό Ηρακλή 102 στην Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο. Στο εργαστήριό τους αντιμετωπίζουν με επαγγελματισμό ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Υπόσχονται εξαιρετική ποιότητα με οικονομικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Δείτε την καταχώρηση της επιχείρησης Πλαίσιο print εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments