Διαλέξτε τα σωστά ελαστικά από τον Κώστα Χατζάκη και κινηθείτε με ασφάλεια

Διαλέξτε τα σωστά ελαστικά από τον Κώστα Χατζάκη και κινηθείτε με ασφάλεια

Πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια των ελαστικών του αυτοκινήτου ή της μηχανής μας. Επιβλητική απαντούν οι ειδικοί καθώς είναι τα μοναδικά σημεία που έρχονται σε επαφή με το οδόστρωμα. Για αυτό ακριβώς παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια του αυτοκινήτου και των επιβατών του.

Η κατάσταση λοιπόν στην οποία βρίσκονται είναι εξαιρετικής σημασίας και δεν θα πρέπει να την υποτιμούμε σε καμιά περίπτωση. Σημαντικοί παράγοντες για τα λάστιχα, αποτελούν η χρήση που κάνουμε και φυσικά η ποιότητα κατασκευής τους.

Συνήθως προτείνεται η αλλαγή τους μετά από 30.000 με 40.000 χιλιόμετρα οδήγησης ή διαφορετικά με λελογισμένη χρήση μετά από 3 με 4 χρόνια. Σαφέστατα όμως , όταν παρατηρήσουμε ότι δεν φρενάρουν όπως όταν ήταν καινούρια ή όταν γλιστράνε σε βρεγμένο δρόμο σπεύδουμε τάχιστα για την αντικατάσταση τους. Η αγορά σχετικά με τα ελαστικά των αυτοκινήτων χαρακτηρίζεται από τεράστια ποικιλία σε μάρκες, ποιότητα αλλά και τιμές.

Για την αναζήτηση του καλύτερου ελαστικού για το όχημα μας πρώτιστα πρέπει να είμαστε σίγουροι πως οι διαστάσεις του ελαστικού που αναζητούμε είναι ίδιες με αυτές που ορίζει ο κατασκευαστής του οχήματος και έπειτα να συγκρίνουμε χαρακτηριστικά και τιμές. Ωστόσο η τιμή δεν πρέπει να είναι ο βασικός παράγοντας που θα παίξει ρόλο στην τελική μας απόφαση.

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που τα λάστιχα αυτοκινήτων από μια χαμηλού κόστους εταιρεία, κοστίζουν πολύ φθηνότερα από αυτά που παράγει μια γνωστή εταιρεία. Τι θα συμβεί όμως σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξουμε ξανά τα ελαστικά σε μικρό χρονικό διάστημα εξ αιτίας πρόωρης φθοράς και μειωμένης απόδοσης;

Για μείνετε λοιπόν ήσυχοι πως επιλέξατε σωστά τα καινούρια, ασφαλή ελαστικά του οχήματος σας, επισκεφθείτε το Βουλκανιζατέρ Κώστας Χατζάκης στην οδό Ευμαθείου στο Ηράκλειο .

Ακολουθήστε τις συμβουλές τους και δεν θα χάσετε!

Στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη γκάμα ελαστικών, με βάση το αυτοκίνητο σας, τη χρήση που του κάνετε αλλά και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις εταιρίες MichelinBridgestonePirelliGood YearContinentalDunlop καθώς και των θυγατρικών τους αλλά και να επωφεληθείτε από τις προφορές στα ελαστικά

MATADOR:
155/70R13 από 170 €
175/70R13 από 180 €
175/65R14 από 190 €
185/60R14 από 210 €

Στο κατάστημα Κώστας Χατζάκης θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία από ζάντες των εταιρειών Borbet από Γερμανία, Dynamics από Αγγλία και Autostrata από Ιταλία .

Μην θεωρείται λοιπόν τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας ένα απλό αξεσουάρ και αναλώσιμο τμήμα του αυτοκινήτου. Διαλέξτε τα σωστά εγγυημένα ελαστικά για μια άνετη και ξένοιαστη οδήγηση.

Δείτε την καταχώρηση της επιχείρησης εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments