Διορθώστε τρακαρίσματα γρήγορα & οικονομικά στο φανοποιείο βαφείο Α. Κεφαλογιάννης

Διορθώστε τρακαρίσματα γρήγορα & οικονομικά στο φανοποιείο βαφείο Α. Κεφαλογιάννης

Η επίσκεψη του οχήματός μας σε ένα φανοποιείο, πολλές φορές αποτελεί αναγκαίο “κακό”. Κυρίως μετά από κάποιο τρακάρισμα ή όταν θέλουμε να “συμμαζέψουμε”βαθουλώματα και μικρά χτυπήματα που”μαζεύτηκαν”περιμετρικά του οχήματός μας.

Η ανάγκη αυτή πολλές φορές δεν είναι μόνο αισθητική καθώς μια ζημιά φανοποιίας μπορεί να καταστήσει το όχημά μας επικίνδυνο. Οι τρόποι που ο φανοποιός αναλαμβάνει να επιδιορθώσει μια ζημιά είναι πολλοί και διαφορετικοί.

Μπορεί για παράδειγμα να αντικαταστήσει ένα κατεστραμμένο μέρος με ένα καινούριο ή μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση ώστε να μειώσει το κόστος. Αν πάλι η ζημιά είναι επισκευάσιμη, ο φανοποιός μπορεί να βάλει όλη την τέχνη του, χρησιμοποιώντας περισσότερα υλικά φανοποιίας και ελάχιστα ανταλλακτικά

Όμως προσοχή, διότι οι παραπάνω διαδικασίες απαιτούν γνώσεις και πείρα οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επιλογή του φανοποιού.

Είτε θέλετε να αλλάξετε εντελώς το χρώμα του αυτοκινήτου σας είτε θέλετε να το απαλλάξετε από γρατζουνιές ή βαθουλώματα και να το δείτε πραγματικά σαν καινούργιο, ο starodigos σας προτείνει να επισκεφθείτε το φανοποιείο βαφείο του Αντώνη Κεφαλογιάννη στον Άγιο Ιωάννη το Χωστό.

Η ομάδα του Αντώνη Κεφαλογιάννη, αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που αφορούν στην επισκευή και εμφάνιση του αυτοκινήτου σας, για να το παραλάβετε σαν καινούριο!

Καθώς δεν είναι αρκετό μόνο ένα ποιοτικό βάψιμο αυτοκινήτου για την αντοχή στο χρόνο, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η προεργασία που προηγείται. Στο συγκεκριμένο πλήρως οργανωμένο φανοποιείο, διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, για να ολοκληρώσουν με ακρίβεια όλες τις εργασίες που απαιτούνται για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μια συζήτηση μαζί τους, θα σας διαφωτίσει, θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα σας προσφέρει αξιόπιστες και συμφέρουσες προτάσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη του αυτοκινήτου σας .

Στο φανοποιείο, βαφείο του κυρίου Αντώνη Κεφαλογιάννη με εμπειρία και συνέπεια παρέχονται υπηρεσίες φανοποιίας, βαφές φούρνου και εξωτερικής βελτίωσης κάθε είδους, για άριστο αποτέλεσμα!

Η ιδιαίτερη επιμέλεια με την οποία επισκευάζουν μικρά χτυπήματα, τρακαρίσματα, γρατζουνιές, και μεταμορφώνουν αυτοκίνητα, μηχανές αλλά και οποιοδήποτε άλλο όχημα θα σας ενθουσιάσει. Το ίδιο και οι προσιτές τους !

Δείτε την καταχώρηση της επιχείρησης εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments