Εμπιστευθείτε τους μεσίτες ασφαλίσεων SENATUS και εξασφαλίστε ένα βέβαιο μέλλον

Εμπιστευθείτε τους μεσίτες ασφαλίσεων SENATUS και εξασφαλίστε ένα βέβαιο μέλλον

Οι επιχειρηματίες που καθημερινά καταβάλουν προσπάθεια για την διατήρηση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους, αποζητούν καλοσχεδιασμένα ασφαλιστικά πρόγραμμα που να ανταποκρίνονται στις δικές τους μοναδικές ανάγκες.

Η ανάθεση λοιπόν των ασφαλιστικών αναγκών της εκάστοτε επιχείρησης σε έναν ειδικευμένο, επαγγελματία μεσίτη ασφαλίσεων, απαλλάσσει τον επιχειρηματία από αρκετά βάρη και παράλληλα του δίνει τη δυνατότητα να είναι σίγουρος ότι πιθανές ζημιές, δεν θα σταθούν εμπόδιο σε μελλοντικά σχέδια για την επιχείρησή του.

Πριν χρόνια πωλητής ασφαλειών μπορούσε να γίνει ο οποιοσδήποτε και πολύ συχνά ήταν κάποιο άτομο του κοντινού μας περιβάλλοντος.

Ωστόσο, η εμπειρία και η γνώση του ήταν περιορισμένης εμβέλειας, όπως λόγου χάριν το να μας πουλήσει ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο και μετέπειτα να το εισπράξει. Επιπροσθέτως  για πολλά από αυτά τα άτομα το επάγγελμα του ασφαλιστή ήταν κυρίως μία δευτερεύουσα απασχόληση για την συμπλήρωση του εισοδήματός του.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, που ασφαλισμένοι υπέστησαν ζημιά και βρέθηκαν στο έλεος ενός συμβολαίου, καθώς τα γνωστά μας ψιλά γράμματα τους ήταν άγνωστα και δυστυχώς ακόμη και στον ίδιο τους τον ασφαλιστή.

Κάπως έτσι, πολλοί περιορίστηκαν στη σύναψη των απαραίτητων συμβολαίων, όπως η αστική ευθύνη έναντι τρίτων στον κλάδο αυτοκινήτων και μάλιστα με το χαμηλότερο δυνατό ασφάλιστρο. Γεγονός που τελικά αποδείχθηκε πολύ λανθασμένη απόφαση…

Εάν και εσείς αναζητάτε τους σωστούς μεσίτες ασφαλίσεων, που θα καλύψουν με εγγύηση και συνέπεια κάθε σας ανάγκη σε ασφαλίσεις, ακίνητα και τραπεζικά, ο starodigos.gr σας προτείνει να απευθυνθείτε στην εταιρία SENATUS.

Σκοπός της εταιρίας SENATUS, είναι με τις σωστές και έμπειρες συμβουλές της να διασφαλίσει την προστασία των πελατών της από οποιαδήποτε γεγονός που θα μπορούσε να αποτελέσει τροχοπέδη στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Η εταιρία SENATUS ανήκει στην ανώτατη βαθμίδα διαμεσολάβησης σε ασφαλιστικά θέματα και λειτουργεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Ανάπτυξης, το οποίο παρέχει και την σχετική άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος.

Η SENATUS αποτελείται από τεχνικά καταρτισμένους επαγγελματίες του είδους, με μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώσης της ασφαλιστικής αγοράς. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο έχει την δυνατότητα να πετύχει την καλύτερη δυνατή τιμή, χωρίς να κάνει έκπτωση στην ασφαλιστική κάλυψη.

Γνωρίστε και εσείς τους ανθρώπους της SENATUS, εμπιστευθείτε τους και αφήστε τους να αναγνωρίσουν τους πιθανούς κινδύνους που διατρέχει η επιχείρησή σας, ώστε να καταφέρουν να τους εξουδετερώσουν μέσω της σωστής ασφάλισης.

Δείτε την καταχώρηση της SENATUS εδώ

Μοιραστείτε το!

Comments