ΜΕΝΟΥΜΕΝΟΥ

Tα ευλογημένα προϊόντα της κρητικής γης κατακτούν τους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό .

Tα ευλογημένα προϊόντα της κρητικής γης κατακτούν τους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό .

 

Ο starodigos δίνει βήμα, προβάλει και προωθεί τα προϊόντα των τοπικών παραγωγών. Εδώ θα βρείτε αφιερώματα για εταιρίες και παραγωγούς που διαθέτουν ποιοτικά κρητικά προϊόντα πάσης φύσεως.

Η κρητική γη φημίζεται για τα τοπικά προϊόντα της. Ελαιόλαδο, ελιές και προϊόντα ελιάς, τυροκομικά, μέλι και προϊόντα μελιού, παξιμάδια, ρακή κρασί και τόσα άλλα, με υψηλή θρεπτική αξία, πλούσια γεύση και μεστά αρώματα που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα, μπορείτε να τα βρείτε σε δεκάδες αλυσίδες καταστημάτων σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για την προώθησή τους.

Μοναδική ευκαιρία για τους παραγωγούς που προσδοκούν την προώθηση και πώληση των προϊόντων τους σε νέες αγορές αγορές, αποτελεί η Παγκρήτια Έκθεση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών ”Κρήτη η Μεγάλη συνάντηση” τοπικές γεύσεις Ελλάδας που κάθε χρόνο διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην Έκθεση θεσμό, συμμετέχουν δεκάδες παραγωγοί από την Κρήτη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, που πουλούν τα προϊόντα τους απευθείας στους χιλιάδες καταναλωτές που επισκέπτονται τα περίπτερα των Εκθέσεων.

Τις Εκθέσεις παράλληλα, επισκέπτονται χονδρέμποροι, εκπρόσωποι εταιριών και εμπορικοί αντιπρόσωποι, που εκδηλώνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα εκθέματα, αντλούν αναλυτικές πληροφορίες και προχωρούν στην σύναψη εμπορικών συνεργασιών με τους παραγωγούς.

Με αυτό τον τρόπο, τα προϊόντα των εκθετών, κατακτούν νέες αγορές και τοποθετούνται σε περισσότερα σημεία πώλησης.
Ακόμη δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας αλλά και τοπικής εμβέλειας, όπως επίσης και δεκάδες ραδιοφωνικοί σταθμοί και μέσα του διαδικτύου, με ζωντανές συνδέσεις, εκτενή ρεπορτάζ και δημοσιεύματα, αναδεικνύουν το έργο των εκθετών, ενισχύοντας σημαντικά τη θέση των προϊόντων τους στη συνείδηση του καταναλωτή.

Επόμενοι σταθμοί της Έκθεσης είναι η Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιηθεί η 11η διοργάνωση, από τις 27 Οκτωβρίου έως και 4 Νοεμβρίου του 2018, στο περίπτερο 12 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και αμέσως μετά η Λάρισα, όπου θα πραγματοποιηθεί η 12η διοργάνωση, από τις 7 Νοεμβρίου έως και 11 Νοεμβρίου του 2018, στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Λάβετε και εσείς μέρος στην Παγκρήτια Έκθεση για να προωθήσετε τα προϊόντα σας, απευθείας στους καταναλωτές και να συνάψετε εμπορικές συμφωνίες για την προώθησή τους σε όλη την Ελλάδα .

 

Μοιραστείτε το!

Comments