Επιγραφές ΑΙΧΜΗ – Η σημασία της επιγραφής για την επιχείρηση σας

Επιγραφές ΑΙΧΜΗ – Η σημασία της επιγραφής για την επιχείρηση σας

  Η επιγραφή αποτελεί το σήμα κατατεθέν για κάθε επιχείρηση, είτε πρόκειται για κατάστημα διάθεσης φυσικών προϊόντων, είτε για διάθεση παροχής υπηρεσιών.

   Δεν είναι όμως λίγοι αυτοί που το παρακάνουν ,αναρτώντας αταίριαστες η κακόγουστες επιγραφές με αποτέλεσμα να μειώνουν το κύρος της επιχείρηση τους και την εταιρική τους εικόνα.

   Πολλοί δε ,υπερβάλουν ακόμα και στον τρόπο φωτισμού της επιγραφής τους  επιλέγοντας κακόγουστες επιγραφές led σε χρωματισμού εντελώς ακατάλληλους για το προφίλ τους .

  Όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν επιτυγχάνοντας το σωστό  αποτέλεσμα με μόνο μια επιγραφή στην πρόσοψη του κτιρίου όπως  και με ιδανικές εικόνες που θα περιγράφουν προϊόντα ή υπηρεσίες .

   Προκειμένου να μην πέσετε και εσείς θύματα προτάσεων με έλλειψη καλαισθησίας ,ο Star odigos σας προτείνει για τις διαφημιστικές  κατασκευές  και την εταιρική εικόνα σας την εταιρία ΑΙΧΜΗ.

  Η εταιρία ΑΙΧΜΗ δραστηριοποιείται στο χώρο των διαφημιστικών επιγραφών και ψηφιακών εκτυπώσεων εδώ και 30 χρόνια,έχοντας ως βασικό στόχο τη δημιουργία κατασκευών που εξασφαλίζουν εγγυημένη επιτυχία για τον κάθε πελάτη.

  Δημιουργώντας επιγραφές που ταιριάζουν στην φιλοσοφία της επιχείρησής σας και με  χρώματα αλλά και σύγχρονα υλικά που ξεχωρίζουν ,η πείρα και η εμπειρία της ΑΙΧΜΗΣ εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα.

  Πάντα ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις, όσον αφορά τη τεχνολογία και την διαφήμιση, λειτουργώντας με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και να καλύπτουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

  Το δημιουργικό τμήμα τους ,είναι σε θέση να αφουγκραστεί   ξεχωριστά τα θέλω της κάθε επιχείρησης ώστε το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό.

     Η πολυετής ενασχόληση της με τις διαφημιστικές κατασκευές από το 1990 και διαθέτοντας υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας  η εταιρία παρέχει  ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε γούστο.

  Ξεκινώντας από τη μελέτη ,προχωρώντας στο σχεδιασμό και  φτάνοντας στην υλοποίηση των ολοκληρωμένων προγραμμάτων διαφημιστικών  κατασκευών,αποστολή τους είναι το καλύτερο αποτέλεσμα λειτουργικότητας και υψηλής αισθητικής.

     Από την εξωτερική σήμανση, τα προγράμματα εσωτερικής σήμανσης, προτάσεις merchandising υλικού στα σημεία πώλησης έως τις ειδικές κατασκευές που ανταποκρίνονται και στις πιο ειδικές και σύνθετες ανάγκες οι υπηρεσίες παρέχουν αφορούν :

  Εφαρμογές σε αυτοκίνητα ,πυλώνες, απλές αλλά και φωτεινές επιγραφές,ψηφιακές εκτυπώσεις,επιγραφές Νέον αλλά και led όπως και σήμανση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

   Τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρεία ΑΙΧΜΗ – διαφημιστικές κατασκευές μπορείτε να τις βρείτε στην Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου στην οδό Α ,στο οικοδομικό τετράγωνο 19.

 

Δείτε εδώ την καταχώρηση της εταιρείας ΑΙΧΜΗ 

Μοιραστείτε το!

Comments