Δουλγεράκης: Χειροποίητα έπιπλα με αισθητική και ποιότητα

Δουλγεράκης: Χειροποίητα έπιπλα με αισθητική και ποιότητα

Τα έπιπλα είναι το σπίτι μας. Είναι τα αντικείμενα που δίνουν ζεστασιά το χώρο μας. Ακριβώς για αυτό, μπορεί να τον αναβαθμίσουν ή να τον καταστρέψουν ανάλογα με τις επιλογές μας.

Το βασικότερο είναι να επιλέξουμε έπιπλα που να μας προσφέρουν άνεση, λειτουργικότητα και να μας κάνουν να νιώθουμε χαρά που τα βλέπουμε και τα ζούμε.

Η ποιότητα και το κόστος σίγουρα θα πρέπει να μας προβληματίσουν. Αναμφισβήτητα πρέπει να ψάξουμε, να δούμε και να ρωτήσουμε για αυτά που μας ενδιαφέρουν, και να επιλέξουμε αυτά που θα αντέξουν στο χρόνο αλλά και στη φθορά του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα  “ντύσουν”  το σπίτι μας, θα είναι αυτά που θα μεγαλώσουμε μαζί τους ή θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας μαζί τους. Όσο για το στιλ τους …αυτό είναι κάτι προσωπικό και μοναδικό για τον καθένα μας.

Το κόστος των επίπλων διαφέρει από κατάστημα σε κατάστημα. Ωστόσο, η εμπειρία λέει πως είναι καλύτερα να απευθυνόμαστε σε έμπειρους και γνωστούς κατασκευαστές επίπλων.

Κουζίνες, σαλόνια, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, μπουφέδες, σύνθετα, καναπέδες, συνθέσεις, τραπεζάκια, πολυθρόνες, ομορφαίνουν και διακοσμούν το σπίτι μας και για αυτό πρέπει να είναι αυτά που μας αρέσουν άλλα παράλληλα να βγουν και αξιόπιστα.

Για έπιπλα με υπογραφή και εγγύηση, ο starodigos σας προτείνει την οικογενειακή βιοτεχνία Δουλγεράκη στις Βούτες Ηρακλείου.

Με εμπειρία σχεδόν 60 ετών, θα φτιάξουν τα έπιπλα σας όπως ακριβώς τα έχετε φανταστεί, άλλα και στα μέτρα και το χαρακτήρα του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου σας.

Η αυστηρή διαλογή των πρώτων υλών, η τεχνογνωσία, το μεράκι και φυσικά οι υψηλές τους προδιαγραφές, εξασφαλίζουν μοναδικές δημιουργίες, απαράμιλλης αισθητικής.

Με την ποικιλία στην ξυλεία, τα χρώματα και τα σχέδια να είναι απεριόριστη, το τελευταίας τεχνολογίας εργαστήριο της οικογένειας Δουλγεράκη, θα σμιλέψει για εσάς έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες, συνθέσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί σε στιλ κλασικό, νεοκλασικό, μοντέρνο αλλά και παραδοσιακό.

Το καταρτισμένο προσωπικό τους , θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε για το σπίτι σας, ενώ ο κύριος Λευτέρης Δουλγεράκης με την εμπειρία που αποκόμισε από τον πατέρα του, θα ανεβάσει στα ύψη τον πήχη της αισθητικής και της ποιότητας και στα δικά σας έπιπλα.

Δείτε την καταχώρηση της βιοτεχνίας επίπλων Δουλγεράκη εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments