“Πολυδιαχείριση”…Για διαχείριση που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες !

“Πολυδιαχείριση”…Για διαχείριση που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες !

Για όσους γνωρίζουν ,η έκδοση των κοινοχρήστων δεν είναι μια απλή υπόθεση. Φαινομενικά μοιάζει εύκολη, όμως συχνά εξελίσσεται σε πονοκέφαλο τόσο για τον διαχειριστή όσο και για τους ενοίκους μιας πολυκατοικίας.

Προκειμένου να γλιτώσετε από παραξηγήσεις και προστριβές που αναπόφευκτα αντιμετωπίζει όποιος αναλαμβάνει τη διαχείριση ενός κτιρίου, μια καλή λύση είναι η ανάθεση της διαχείρισης σε εταιρεία κοινοχρήστων.

Όμως για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο πως η διαχείριση θα γίνει σωστά και από επαγγελματίες θα πρέπει να το ψάξετε καλά. Συλλέξτε πληροφορίες για τη συνέπεια της εταιρίας απέναντι στους πελάτες της. Ρωτήστε ποιες υπηρεσίες καλύπτονται, ξεκαθαρίστε τους όρους σας και ζήτησε να σας παραδίδεται αναλυτικός πίνακας με τις εργασίες και τις χρεώσεις ανά μήνα και απαιτήστε να γίνετε έλεγχος των χρημάτων.

Αν και εσείς επιθυμείτε να απαλλαγείτε από τη “φασαρία” των κοινοχρήστων απευθυνθείτε στην Πολυδιαχείριση” .

Η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της που αυξάνονται συνεχώς.

Η εταιρεία αντιλαμβανόμενη τις ιδιαιτερότητες της κάθε πολυκατοικίας ή κτιρίου με γραφεία, αναλαμβάνει την διαχείριση, την ηλεκτρονική ενημέρωση για τις οφειλές ενώ παρέχει και παρακολούθηση των κοινοχρήστων με απλό και διαφανή τρόπο.

Έτσι οι ιδιοκτήτες του κτιρίου μένουν ήσυχοι πως όλα βαίνουν καλώς. Η εταιρία αναλαμβάνει ακόμη την εποπτεία του κτιρίου πράγμα που συνεπάγεται την πρόληψη ζημιών αλλά και την οικονομικότερη λειτουργία.

Η Πολυδιαχείριση”  διαθέτει πλήρες αρχείο οικονομικών στοιχείων, διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή, αλλά και πλήρες αρχείο τεχνικών στοιχείων του κτιρίου με ιστορικό. Έτσι γίνετε λεπτομερής παρακολούθηση και των τεχνικών εργασιών που εκτελούνται, για πιο ολοκληρωμένο έλεγχο.

Από την ανάθεση της διαχείρισης στη συγκεκριμένη εταιρία επωφελούνται και οι ενοικιαστές, αφού με επαγγελματική οργάνωση εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του κτιρίου.

Σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό, το οργανωμένο κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρίας λύνει το πρόβλημα γρήγορα και αξιόπιστα. Η Πολυδιαχείριση” παρέχει ακόμη τη δυνατότητα της ευέλικτης είσπραξης των κοινοχρήστων απ’ όπου της ζητήσει ο πελάτης.

Δείτε την καταχώρηση της “Πολυδιαχείρησης” εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments