“Πρότυπο”: Το βιβλιοχαρτοπωλείο που θα σας “λύσει” τα χέρια

“Πρότυπο”: Το βιβλιοχαρτοπωλείο που θα σας “λύσει” τα χέρια

Χρειάζεστε άμεσα φωτοτυπίες και εκτυπώσεις αλλά δεν διάθετε εκτυπωτή ή φωτοτυπικό μηχάνημα στο σπίτι ή το γραφείο; Κανένα πρόβλημα. Σπεύδετε σε ένα βιβλιοχαρτοπωλείο και καλύπτετε την ανάγκη σας για φωτοαντίγραφα.

Όμως προσοχή. Για ευδιάκριτες και ποιοτικές εκτυπώσεις και φωτοτυπίες, το προτιμότερο είναι να επιλέξετε βιβλιοχαρτοπωλεία με εμπειρία και υπευθυνότητα.

Σίγουρα σε κανένα δεν αρέσει οι φωτοτύπες του να μην είναι ευδιάκριτες ή η πτυχιακή του να είναι γεμάτη από μαύρους κόκκους από μελάνι που θα χαλάσουν το αισθητικό της αποτέλεσμα. Δημόσια έγγραφα δυσδιάκριτα… ο εφιάλτης για κάθε οργανωμένο επαγγελματία.

Στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, το σύγχρονο Βιβλιοχαρτοπωλείο “Πρότυπο”με την πολυετή εμπειρία και υπευθυνότητά του, έχει κερδίσει την αξιοπιστία των πελατών του, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.

Στο “Πρότυπο”έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε σχέδια, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες φωτοτυπίες σε πολλά διαθέσιμα μεγέθη αλλά και με πολλές διαφορετικές ποιότητες χαρτιού για κάθε ανάγκη.

Ακόμη στον οργανωμένο χώρο τους, θα βρείτε μεγαλύτερη ποικιλία καθώς και την καλύτερη ποιότητα σε σχολικά είδη, τσάντες για μικρούς και μεγάλους, τετράδια, χαρτικά και είδη σχεδίου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Οι άνθρωποι του βιβλιοχαρτοπωλείου, θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν σε οτιδήποτε αφορά τα είδη ενός σύγχρονου ενημερωμένου βιβλιοχαρτοπωλείου και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό δώρο για την επαγγελματική ή προσωπική σας περίσταση.

Η ποιότητα ,η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές που παρέχουν θα σας κρατήσουν κοντά τους για πάντα.

Στο “Πρότυπο” θα βρείτε ακόμη ότι χρειάζονται τα πιτσιρίκια για κάθε νέα σχολική χρονιά.

Ο πονοκέφαλος για τη γνωστή λίστα, με όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί πριν βάλει την τσάντα στην πλάτη για το σχολείο, θα αποτελέσει παρελθόν, αφού εδώ θα βρείτε τα πάντα και δε θα χρειαστεί να τρέχετε από κατάστημα σε κατάστημα

Στυλό, τετράδια, γόμες, ξύστρες και όλα τα συναφή, χαρτικά και τσάντες, σε απίστευτη ποικιλία, θα εντυπωσιάσουν τους μικρούς μαθητές και εσείς θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο τόσο για την ποιότητα όσο και για το κόστος!

Δείτε την καταχώρηση του Βιβλιοχαρτοπωλείο “Πρότυπο” εδώ

,

Μοιραστείτε το!

Comments