Φίλτρα από την Creta pure για πραγματικά καθαρό νερό

Φίλτρα από την Creta pure για πραγματικά καθαρό νερό

Το νερό αποτελεί πηγή της ζωής για κάθε ζωντανό οργανισμό. Χωρίς αυτό η ζωή θα σταματούσε. Οι άνθρωποι και τα ζώα έχουν στο σώμα τους 55-78% νερό, ανάλογα το βάρος τους. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πως κάθε σταγόνα νερού είναι πολύτιμη.

Οι ποσότητες του νερού που χρειάζεται καθημερινά ο οργανισμός εξαρτώνται και από τις δραστηριότητες αλλά και από το είδος της τροφής που καταναλώνουμε.

Όμως δεν αρκεί απλά να πίνουμε νερό. Πρέπει να είναι και πεντακάθαρο και να μην περιέχει βλαβερές ουσίες που φτάνουν στο ποτήρι μας και δημιουργούν προβλήματα στον οργανισμό μας.

Αν οι πηγές του νερού που τροφοδοτείται το τοπικό σύστημα υδροδότησης βρίσκονται κοντά σε θαλάσσιες περιοχές, το νερό μπορεί να έχει ιόντα χλωρίου. Σε άλλες περιοχές πάλι ενδέχεται να περιέχει κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο και ασβέστιο.

Ένας από τους πιο απλούς και οικονομικούς τρόπους για καθαρό νερό, είναι η τοποθέτηση κάποιου φίλτρου στις βρύσες του σπιτιού. Κυρίως αν οι σωληνώσεις είναι παλιές.

Δεν πρέπει να αμελούμε την αναγκαιότητα για καθαρό νερό από τη βρύση μας, αφού το χρησιμοποιούμε για να πλένουμε όλα μας τα φαγώσιμα, για μαγειρεύουμε αλλά και για την σωματική μας υγιεινή.

Στην αγορά υπάρχουν πάρα πολλές εταιρίες που πωλούν φίλτρα. Επιλέξτε αυτό που έχετε πραγματικά ανάγκη για πόσιμο νερό. Δηλαδή την αφαίρεση της γεύσης και της οσμής του χλωρίου και τη συγκράτηση των ιζημάτων. Αναζητήστε φίλτρα επώνυμα και πιστοποιημένα, όχι απλώς ελεγμένα.

Αξιόπιστη λύση στην ανάγκη για καθαρό γάργαρο νερό στις βρύσες του σπιτιού σας ή της επιχείρησης σας αποτελεί η εταιρία Creta pure.

Με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα, στόχος της είναι η ανώτερη ποιότητα νερού αλλά και η βελτίωση του. Είτε αυτό προέρχεται από το δίκτυο, είτε από γεώτρηση, είτε ακόμα από θαλασσινό νερό. Με συστήματα αφαλάτωσης, αποσκλήρυνσης και αντίστροφης όσμωσης, προτεραιότητα της εταιρείας είναι πάντα η πώληση ποιοτικών προϊόντων και η εξυπηρέτηση των πελατών.

Η εταιρεία Creta Pure προσφέρει μονάδες αντίστροφης όσμωσης για ξενοδοχεία, τυροκομεία, μονάδες εμφιάλωσης νερού, θερμοκήπια, μονάδες για ιστιοφόρα , κότερα, δήμους, σχολεία, καφετέριες, νοσοκομεία, μονάδες αιμοκάθαρσης, φαρμακοβιομηχανίες και αλλού.

Τα τελευταία χρόνια στις δραστηριότητες της προστέθηκαν η κατασκευή πισίνας, τα χημικά πισίνας, οι σάουνες τα υδρομασάζ και τα Jacuzzi.

Η εταιρεία Creta Pure αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των πελατών δημιούργησε και e-shop το cretapure.com για τη πανελλαδική κάλυψη των προϊόντων της.

Δείτε την καταχώρηση του Creta Pure εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments