Φυτώριο πιάσε πράσινο… γιατί τα λουλούδια μας φτιάχνουν την διάθεση!

Φυτώριο πιάσε πράσινο… γιατί τα λουλούδια μας φτιάχνουν την διάθεση!

Τα λουλούδια είναι αποδεδειγμένο πως ομορφαίνουν τη ζωή μας. Δεν είναι τυχαίο, πως την άνοιξη, που φυτά και λουλούδια ανθοφορούν, η διάθεσή μας γίνεται καλύτερη.

Ακόμη, τα λουλούδια μέσα σε εσωτερικούς χώρους ή στον κήπο ή την βεράντα, βοηθούν στην διατήρηση της καλής ατμόσφαιρας του σπιτιού ή του επαγγελματικού μας χώρου.

Από την άλλη πλευρά, τα λουλούδια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των πολύ σημαντικών στιγμών της ζωής μας καθώς τις «ντύνουν» με τα χρώματα και τα αρώματά τους.

Αν και εσείς αγαπάτε τα λουλούδια και αναζητάτε το κατάλληλο φυτώριο, από το οποίο μπορείτε να τα προμηθευτείτε ώστε να ομορφύνετε και να «ζεστάνετε» το σπίτι ή την επιχείρησή σας αλλά και να δώσετε χρώμα και άρωμα σε οποιαδήποτε έκφραση των συναισθημάτων σας, ο starodigos.gr σας προτείνει να επισκεφθείτε το φυτώριο «πιάσε πράσινο»

Στο «πιάσε πράσινο» θα βρείτε καλλωπιστικά φυτά, συνθέσεις φυτών, σπόρους και βολβούς, καρποφόρα, κηπευτικά, γλάστρες και οτιδήποτε έχετε φανταστεί σε αυτήν την κατηγορία, για οποιοδήποτε χώρο σας.

Περισσότερα από 2000 είδη φυτών, από όλο τον κόσμο, φρέσκα και καθαρά, σας περιμένουν για να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν, ανάλογα την περίσταση.

Ακόμη και αν ψάχνετε κάποιο σπάνιο είδος λουλουδιού ή φυτού, οι άνθρωποι του «πιάσε πράσινο» θα το αναζητήσουν και άμεσα θα το βρουν για εσάς.

Η απαράμιλλη αισθητική τους, η γνώση, η εμπειρία και φυσικά  η ποιότητα των φυτών του «πιάσε πράσινο» τους έχουν κατατάξει ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του χώρου, αφού μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και την πιο απαιτητική σας ανάγκη.

Οι γεωπόνοι  του «πιάσε πράσινο» θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καλύτερα λουλούδια και φυτά με τα οποία θα ομορφύνετε το γάμο, τη βάφτιση αλλά και οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση, η οποία θέλετε να είναι ξεχωριστή.

Από το 2010, οι σχέσεις των ανθρώπων του φυτωρίου με τους πελάτες χαρακτηρίζονται από σεβασμό και άρρηκτους δεσμούς εμπιστοσύνης που αποτελούν τη βάση για τη διαρκή τους αξιολόγηση.

Σε ένα από τα κομβικότερα σημεία της πόλης τους Ηρακλείου, στο Γιόφυρο το «πιάσε πράσινο» δίνει τη λύση σε κάθε μικρή ή μεγάλη σας ανάγκη.

Στο «πιάσε πράσινο» θα βρείτε ακόμη, αξεσουάρ κηπουρικής, εργαλεία, λιπάσματα, γλάστρες ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για να ομορφύνετε και να περιποιηθείτε τα φυτά σας ,τον κήπο, τη βεράντα σας, τα οποία το φυτώριο  «πιάσε πράσινο»
μπορεί να περιποιηθεί για εσάς κατά περίπτωση.

Δείτε την καταχώρηση της επιχείρησης ΕΔΩ 

Μοιραστείτε το!

Comments