Γενικές μεταφορές σε όλη την Ελλάδα … με την εγγύηση της ΕΛΕΜ-ΦΑΡΟΣ

Γενικές μεταφορές σε όλη την Ελλάδα … με την εγγύηση της ΕΛΕΜ-ΦΑΡΟΣ

Οι μεταφορικές εταιρείες, ανάλογα με τη γκάμα των παροχών τους, διαφημίζουν λίγο ή πολύ παρόμοιες υπηρεσίες. Ωστόσο κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες, όσον αφορά στον τρόπο που τις προσφέρουν,  κάνουν την πραγματική διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Η έρευνα αγοράς για την εύρεση της καταλληλότερης μεταφορικής εταιρείας, δεν περιέχει μόνο το κομμάτι του κόστους. Το σύνολο της ποιότητας του μεταφορικού έργου συνίσταται από διάφορες παραμέτρους όπως η εμπειρία, η αξιοπιστία, η ασφάλεια και η άμεση ανταπόκριση.

Εάν έχετε πελαγώσει αναζητώντας μεταφορική εταιρία, ο starodigos.gr σας προτείνει να εμπιστευθείτε τις Γενικές Μεταφορές ΕΛΕΜ-ΦΑΡΟΣ και τον κύριο Αντώνη Μιχαλομανωλάκη.

Απευθυνθείτε στην μεταφορική ΕΛΕΜ-ΦΑΡΟΣ, μοιραστείτε μαζί τους κάθε ανάγκη μεταφοράς, και σίγουρα θα σας βρουν τη λύση που θα σας εξυπηρετεί.

Τι καλύτερο, από το να επιλέξετε μια εταιρία, που με καλή διάθεση θα ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες σας, θα δείξει επαγγελματισμό και θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τις δουλειές σας αποτελεσματικότερα;

Ο επαγγελματισμός, και η εμπειρία 45 ετών που διαθέτει η ΕΛΕΜ-ΦΑΡΟΣ και ο κύριος Αντώνης Μιχαλομανωλάκης, σε συνδυασμό με την ευγένεια του προσωπικού που θα διαχειριστεί τα πράγματα σας, έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Στην ΕΛΕΜ-ΦΑΡΟΣ, διαθέτουν σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο, με όλους τους τύπους οχημάτων και με καθημερινά δρομολόγια παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες οδικών μεταφορών εσωτερικού .

Από το 1973 στόχος τους είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η μέγιστη αποδοτικότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

Με την πολυετή πείρα τους στις ψυγειομεταφορές, μπορούν και εκτελούν με απόλυτη ασφάλεια μεταφορές νωπών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων αλλά και οποιεσδήποτε άλλες γενικές μεταφορές πλην μετακομίσεων.

Ανάλογα με το είδος των αντικειμένων σας, προτείνουν την καταλληλότερη συσκευασία και η φόρτωση γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να διασφαλίσουν την ακεραιότητα και την ποιότητα των μεταφερόμενων ειδών.

Η ΕΛΕΜ-ΦΑΡΟΣ με βάση τις ανάγκες του κάθε πελάτη, καλύπτουν όλο το πανελλαδικό δίκτυο, δίνοντάς του τη δυνατότητα να του παρέχουν μια αξιόπιστη & οικονομική μεταφορά.

Μεταφέρετε και εσείς τα προϊόντα σας χωρίς άγχος και φθορές με την ΕΛΕΜ-ΦΑΡΟΣ ! Η άψογη εξυπηρέτηση, η ακριβής τήρηση του χρονοδιαγράμματος και οι δυνατότητες του service που παρέχουν, τους καθιστούν ικανούς να αναλάβουν τη μεταφορά οποιουδήποτε φορτίου.

Η εταιρία διαθέτει εγκαταστάσεις στις Μοίρες, το Ηράκλειο, την Ιεράπετρα την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε την καταχώρηση της ΕΛΕΜ-ΦΑΡΟΣ ΕΔΩ

Μοιραστείτε το!

Comments