Γεωπονική Φραγκάκης για υγιείς καλλιέργειες και ονειρεμένους κήπους

Γεωπονική Φραγκάκης για υγιείς καλλιέργειες και ονειρεμένους κήπους

Ένας όμορφος, καλά διατηρημένος κήπος, μια περιποιημένη πρασιά ή μια σειρά από δέντρα που ανθίζουν και καρποφορούν, μας φτιάχνουν τη διάθεση και δίνουν μια μοναδική αίσθηση σε κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο.

Μια επιτυχημένη καλλιέργεια, που θα αποφέρει υγιείς καρπούς ,θα  ικανοποιήσει τον παραγωγό της, ανταμείβοντας την προσπάθεια και τον κόπο που καταβάλει ασχολούμενος με την πρωτογενή παραγωγή.

Όμως βασική προϋπόθεση, για να επιτευχθούν όλα αυτά, είναι η ύπαρξη βασικών γνώσεων αλλά και του απαραίτητου χρόνου που χρειάζεται για τις καλλιέργειες ή τον καλλωπισμό του κήπου.

Τι γίνεται όμως όταν επιθυμούμε ένα περιποιημένο κήπο αλλά δεν έχουμε ούτε τις γνώσεις ούτε το χρόνο; Αν η παραγωγή μας δεν αναπτύσσετε σωστά και χρειάζεται τη βοήθεια των λιπασμάτων και συμβουλές από ειδικούς;

Η καλύτερη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι άλλη από το να απευθυνθούμε σε επαγγελματίες κηπουρούς και γεωπόνους.

Για την φροντίδα και των δικών σας καλλιεργειών, δέντρων ή φυτών ο starodigos.gr, σας προτείνει να εμπιστευθείτε την Γεωπονική Φραγκάκης.

Με εμπειρία 50 ετών, η Γεωπονική Φραγκάκης, βρίσκεται δίπλα στον αγρότη παρέχοντάς του πολύτιμες συμβουλές για την φυτοπροστασία της καλλιέργειας αλλά και την θρέψη της.

Η επιχείρηση συστάθηκε από τον κύριο Γιώργο Φραγκάκη το 1970. Με την  αγάπη και την προσήλωσή του στην κρητική γη και τους καρπούς της, τη σωστή δουλειά και τις αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα, απέκτησε άρρηκτες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες που.

Σχέσεις που διατηρούνται μέχρι και σήμερα, που η Γεωπονική Φραγκάκης εμπλουτίστηκε με γεωπόνους από την νεότερη γενιά της οικογένειας.

Με τα πιο σύγχρονα λιπάσματα, η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκετε κοντά στους παραγωγούς παρέχοντάς τους επιπλέον μια μεγάλη γκάμα γεωργικών μηχανημάτων αλλά και ερασιτεχνικών εξαρτημάτων.

Η εταιρία ακόμη εξειδικεύεται πάνω στα αυτοματοποιημένα δίκτυα άρδευσης -μεταφοράς νερού.

Απευθυνθείτε στη  Γεωπονική Φραγκάκης και για ολοκληρωμένες και υπεύθυνες λύσεις για τη δημιουργία όμορφων χώρων πρασίνου, με γνώμονα τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις .

Έχοντας αναλάβει χιλιάδες εργασίες κατασκευής κήπων, διαμόρφωσης και συντήρησης, μπορούν να εγγυηθούν ένα περιποιημένο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η πολυετής εμπειρία τους σε έργα πρασίνου και ειδικές κατασκευές, σε συνδυασμό με το μεράκι και την αγάπη για την συγκεκριμένη δουλειά, τους δίνουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνουν και να ολοκληρώνουν έργα πρασίνου μικρής και μεγάλης κλίμακας.

Η Γεωπονική Φραγκάκης παρέχει μελέτη, κατασκευή και συντήρηση εξωτερικών χώρων όπως και ποικιλία από άνθη, φυτά και δέντρα καλλωπισμού αλλά και παραγωγικά φυτά.

Τα φυτά παραδίδονται στους πελάτες με πιστοποίηση προέλευσης μαζί με πιστοποιητικό έγκρισης για πώληση πολλαπλασιαστικού υλικού τύπου Β π.χ. κηπευτικά , οπωροφόρα, εσπεριδοειδή.

Στη Γεωπονική Φραγκάκης στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων θα βρείτε ό,τι αναζητάτε για να φτιάξετε τον κήπο των ονείρων σας αλλά και φυτά παραγωγής, για αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Δείτε την καταχώρηση της επιχείρησης ΕΔΩ

Μοιραστείτε το!

Comments