Σε μια εποχή που η αναζήτηση του καλού ποιοτικού φαγητού δεν αποτελεί πια πολυτέλεια, οι σωστές ψαροταβέρνες μας εμπνέουν και δείχνουν ότι το φρέσκο και το ανεπιτήδευτο, σε τιμές φιλικές, εκπαιδεύουν μια νέα γενιά ψαροφάγων.
Το γαστρονομικό τοπίο για τους ψαροφαγάδες και στο Ηράκλειο διευρύνεται συνεχώς, αυξάνοντας ολοένα και περισσότερο τις απαιτήσεις για ποιότητα. Εξαιρετικές πρώτες ύλες, προσεγμένες μαγειρικές τεχνικές, ευφάνταστες συνθέσεις που συνωμοτούν για απίθανες θαλασσινές σπεσιαλιτέ και απολαύσεις.
Πιάτα εξαιρετικά, προσεγμένα που καλύπτουν ακόμη και τους πιο εξειδικευμένους ουρανίσκους αλλά και τα πιο απαιτητικά γούστα θα απολαύσετε στο ουζερί ταβέρνα Λίγο κρασί…λίγο θάλασσα.
Ένα μοναδικό εστιατόριο με θαλασσινές νοστιμιές και προσεγμένα πιάτα βασισμένα στις αρχές της μεσογειακής κουζίνας. Σε ένα άριστο περιβάλλον όπου το γεύμα συνδυάζει την απόλαυση με την εκπληκτική θέα που προσφέρει το ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου.
Η εξαιρετική ποιότητα φαγητού, οι μεγάλες μερίδες και οι χαμηλές τιμές αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας που έχει καθιερώσει το Λίγο κρασί…λίγο θάλασσα στις κορυφαίες επιλογές των καλοφαγάδων της πόλης!
Με δυσκολία κάποιος μπορεί με μια μόνο ματιά να επιλέξει από το μενού τι θα ήθελε να παραγγείλει. Η ποικιλία στα πιάτα είναι τόσο μεγάλη που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Τη λαχταριστή και πεντανόστιμη γαριδομακαρονάδα; Τα φρέσκα ψάρια, τα αχνιστά μύδια, τις ολόφρεσκες σαλάτες ή τα τραγανά τηγανητά κολοκυθάκια;
Η ποικιλία των καλών κρασιών, το ούζο ή η τσικουδιά που ρέουν άφθονα, θα συνοδεύσουν άριστα το φαγητό σας και θα συμπληρώσουν τη συνταγή μιας επιτυχημένης εξόδου.
Το μενού του καταστήματος όμως δεν μυρίζει μόνο θαλασσινά!Αξίζει να δοκιμάσετε και τα κρεατικά της ώρας που επίσης θα σας καταπλήξουν!
Η καθημερινή αναζήτηση του φρέσκου και το σωστό σέρβις με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών, αποτελούν για τον Νεκτάριο Ξυλούρη και τον Μιχάλη Δοκιμάκη βασικές αρχές για σωστή εξυπηρέτηση αλλά και την εγγύηση σας για μια ιδανική έξοδο.
Αυτή είναι άλλωστε η φιλοσοφία που διατηρούν από το το 2006 που άνοιξαν το ουζερί ταβέρνα. Οι άνθρωποι του Λίγο κρασί …λίγο θάλασσα αναδεικνύουν την εκλεκτή κουζίνα τους χρησιμοποιώντας προϊόντα της κρητικής γης όπως το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, τα φρέσκα ψάρια και τα ντόπια κρεατικά.