Γνωρίστε το υγραέριο από την Τechno gas service και βγείτε κερδισμένοι!

Γνωρίστε το υγραέριο από την Τechno gas service και βγείτε κερδισμένοι!

Με τα πλεονεκτήματά του να είναι πολλά, το υγραέριο προσελκύει διαρκώς, οικιακούς καταναλωτές, επιχειρήσεις, αλλά και βιομηχανίες.

Η υψηλή ενεργειακή απόδοση του αλλά και το μειωμένο κόστος συντήρησης, παρέχει σημαντική εξοικονόμηση στα λειτουργικά έξοδα όσων ήδη το χρησιμοποιούν.

Το υγραέριο, είτε χύμα σε δεξαμενή είτε σε φιάλη, είναι μια από τις πλέον σύγχρονες και φιλικές μορφές ενέργειας, για το περιβάλλον και την υγεία, με πολλά θετικά στοιχεία για κάθε σπίτι και επιχείρηση.

Προσφέρει οικονομία και αυτονομία. Ενδείκνυται για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Εργοστάσια, βιοτεχνίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία & νοσοκομεία το χρησιμοποιούν για θέρμανση, ζεστό νερό, μαγείρεμα ακόμα και κλιματισμό.

Το υγραέριο αποτελεί το σύμμαχο κάθε επιχείρησης στον τομέα λειτουργίας της, προσφέροντας ασύγκριτη οικονομία και πολλαπλά οφέλη.

Στο Ηράκλειο αλλά και σε όλο το νησί, πρωταγωνιστής στο χώρο της εγκατάστασης και συντήρησης υγραερίου, είναι ο Λευτέρης Καρπουτζάκης και η εταιρία του η Τechno gas service.

H Techno gas service είναι πιστοποιημένος εγκαταστάτης υγραερίου και η ομάδα της απαρτίζεται από έμπειρους εξειδικευμένους επαγγελματίες, στη μελέτη, την εγκατάσταση αλλά και τον προγραμματισμό.

Η εταιρία του Λευτέρη Καρπουτζάκη, είναι ο επίσημος συνεργάτης της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ στο νησί και αντιπρόσωπος για χύμα υγραέριο σε όλη την Κρήτη.

Εμπιστευθείτε την εταιρία του Λευτέρη Καρπουτζάκη και για επίτοιχους λέβητες θέρμανσης και άμεσης παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, τύπου Radiant.

Ο καλαίσθητος σχεδιασμός τους, σε συνδυασμό με τις μικρές διαστάσεις τους, δημιουργούν όπου τοποθετηθούν ένα αρμονικό σύνολο.

Το σύστημα Μultiplex εγγυάται άφθονη παραγωγή ζεστού νερού, κάτω από οποιεσδήποτε κλιματικές συνθήκες, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις της οικιακής χρήσης.

Η προηγμένης τεχνολογίας ηλεκτρονική πλακέτα ελέγχου και διαχείρισης λειτουργίας DIGITECH, επιτρέπει την εγκατάσταση των μονοθερμικών λεβήτων κατασκευής Radiant, σε συνδιασμό με το παραδοσιακό σύστημα θέρμανσης, με θερμαντικά σώματα αλλά και με το πιο εξελιγμένο σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, διατηρώντας παράλληλα αποδόσεις από τις υψηλότερες της αγοράς.

Το σύστημα αυτοδιάγνωσης, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη, να έχει ανά πάσα στιγμή επίγνωση των συνθηκών και του τρόπου λειτουργίας του λέβητα.

Κάποιες ενδεικτικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και δημόσιοι φορείς που συνεργάζονται με την Techno gas service είναι το Candia Maris, το Athina Palace, το Candia Park, το Caldera Palace, το ΤΕΙ Ηρακλείου, το Rethimna Palace και οι εταιρίες Σαβοϊδάκης Α.Ε, και Νύκταρης Αρτοζαχαροπλαστική.

Τα μέλη της εταιρίας δεν επαναπαύονται αλλά ενημερώνονται διαρκώς με σεμινάρια για τις εξελίξεις στον τομέα του υγραερίου και για τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις των συστημάτων. Ακόμη η εταιρία συνεργάζεται αποκλειστικά με αξιόπιστους, πιστοποιημένους οίκους μηχανημάτων και ανταλλακτικών.

Ο Λευτέρης Καρπουτζάκης, δραστηριοποιείται στο χώρο της εγκατάστασης και συντήρησης υγραερίου από το 1990.Το 2005 απέκτησε άδεια εγκατάστασης δικτύων αερίων καυσίμων και το 2010 ίδρυσε την εταιρεία Technogas service σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Το προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουν ποικίλουν και αφορούν στην εγκατάσταση δικτύων και επισκευή μηχανημάτων υγραερίου, σε δεξαμενές υγραερίου, στη θέρμανση, σε οικιακές, επαγγελματικές εστίες και καυστήρες υγραερίου αλλά και σε οικιακές εγκαταστάσεις. Ακόμη σε εξαρτήματα και ανταλλακτικά.

Η εταιρεία μπορεί να σας καλύψει άμεσα, σε οποιαδήποτε επισκευή επαγγελματικών ψυγείων, παγομηχανών αλλά και πλυντηρίων.

Δείτε την καταχώρηση της Techno gas service εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments