Απολύμανση και απεντόμωση…με την υπογραφή Βασιλείου

Απολύμανση και απεντόμωση…με την υπογραφή Βασιλείου

Απολύμανση, είναι η διαδικασία με την οποία καταστρέφουμε παθογόνους μικροοργανισμούς, που βρίσκονται σε σπίτια ή επιχειρήσεις ενώ με την απεντόμωση, απαλλάσσουμε τους χώρους μας από τους κάθε είδους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Συνήθως όταν το πρόβλημα είναι έντονο, τα προϊόντα ευρείας κυκλοφορίας που μπορούμε να τα εφαρμόσουμε μόνοι μας, δεν λύνουν το πρόβλημα. Αρκετά δε από αυτά δεν είναι ασφαλή για την υγεία μας ή για την υγεία των κατοικιδίων μας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, το πρόβλημα λύνουν οι ειδικοί, δηλαδή τα εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης και απεντόμωσης.

Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας, θα σας κατατοπίσει πλήρως και θα σας συστήσει ποια είναι η ιδανικότερη τεχνική, για να αντιμετωπίσετε για παράδειγμα κατσαρίδες, μυρμήγκια, αλλά και τους παθογόνους μικροοργανισμούς που έχουν επισκεφθεί το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Εάν και εσείς αναζητάτε μια σοβαρή εταιρία απολύμανσης, ο starodigos σας προτείνει να καλέσετε την απολυμαντική του κυρίου Βασίλη Βασιλείου, στη Βύρωνος 4 στο Ηράκλειο.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία αλλά και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούν να σας εξασφαλίσουν άμεσα το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Πρόκειται για τον πιο εξειδικευμένο επιστημονικό οργανισμό απεντομώσεων, μυοκτονιών στην Κρήτη.

Όλες οι εφαρμογές στις οποίες προχωρούν, πραγματοποιούνται πάντα υπό την καθοδήγηση και παρουσία υπεύθυνου χημικού μηχανικού.

Οι τακτικές επαγγελματικές απολυμάνσεις, είναι ο μόνος πραγματικά αποτελεσματικός τρόπος να απαλλαχθείτε από τα διάφορα παράσιτα και τους παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Για την απολυμαντική Βασιλείου η προστασία της ανθρώπινης υγείας αποτελεί στόχο πρωταρχικής σημασίας .

Η υψηλή στάθμη υγιεινής σε κάθε χώρο κατοικίας, εργασίας, παραγωγής, μεταποίησης, τυποποίησης, συσκευασίας, αποθήκευσης, διάθεσης τροφίμων και γενικά σε ολόκληρο το περιβάλλον που ζει ο σημερινός άνθρωπος, έχει τεράστια σημασία. Κυρίως στην Κρήτη με την υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων τουριστική υποδομή .

Η απολυμαντική Βασιλείου, διαθέτει άριστα εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό και σύγχρονα εξοπλισμένα συνεργεία και αναλαμβάνει: Μελέτες HACCP για διαχείριση προβλημάτων από παράσιτα, εφαρμογή μελετών ΗΑCCP σύμφωνα με την οδηγία 93/43 της Ε.Ε, σχεδιασμό και εφαρμογή απεντομώσεων και μυοκτονιών, καταπολέμηση ζιζανίων αλλά και απώθηση με οικολογικά μέσα εντόμων, ζώων και πτηνών όπως τα περιστέρια .

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο ενώ η εταιρία μετά από κάθε εργασία, σας δίνει βεβαίωση – πιστοποιητικό καταπολέμησης παρασίτων.

Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε προβλήματα με ποντίκια,αρουραίους, κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλους, κοριούς, μύγες, κουνούπια, σφήκες, σκορπιούς, έντομα ξύλου, έντομα ρούχων, αποθηκών, φίδια αλλά και οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο θέμα, καλέστε την απολυμαντική εταιρία του κυρίου Βασίλη Βασιλείου.

Συζητήστε το πρόβλημα μαζί τους και εκείνοι με την γνώση και την εμπειρία τους, πάντα σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό τους, θα σας δώσουν τη λύση άμεσα. Αν λοιπόν έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες ή θέλετε να τους αποφύγετε στο μέλλον, τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος για απεντόμωση και απολύμανση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

Δείτε την καταχώρηση της απολυμαντικής Βασιλείου εδώ

Μοιραστείτε το!

Comments