Καθαριότητα με το “Γάντι” !

Καθαριότητα με το “Γάντι” !

Όπως αναφέρει και το γνωμικό, η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Οι πεντακάθαροι και μοσχομυριστοί χώροι εάν πρόκειται για το σπίτι μας, μας φτιάχνουν τη διάθεση και φανερώνουν κάποια από τα στοιχεία του χαρακτήρα μας.

Όταν όμως πρόκειται για ένα ξενοδοχείο ή για μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα αφού η καθαριότητα αντικατοπτρίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ας μην ξεχνάμε πως πολλά ξενοδοχεία κερδίζουν τα αστέρια τους με βάση την υποχρεωτική, ποιοτική, καθημερινή καθαριότητα των δωματίων και κοινοχρήστων χωρών τους .

Έτσι για την καθαριότητα στις μέρες μας, υπάρχουν χιλιάδες προϊόντα καθαρισμού. ‘Αλλα για οικιακή χρήση και άλλα επαγγελματική χρήση, όπου οι ανάγκες για βαθιά καθαριότητα είναι πιο μεγάλες.

Σίγουρα τα λίπη που καλούμαστε να αφαιρέσουμε από μια κουζίνα σπιτιού για παράδειγμα δεν έχουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας με αυτά που σχηματίζονται στην κουζίνα ενός εστιατορίου.

Εάν λοιπόν αναζητάτε εξειδικευμένα καθαριστικά για το σπίτι ή την επιχείρησή σας, μεγάλη ποικιλία σε είδη συσκευασίας, καθαρισμού, απορρυπαντικά και πάσης φύσεως χαρτικά σε οικονομικές συσκευασίες ο starodigos σας προτείνει να τα προμηθευτείτε από το ‘‘Γάντι”στη Λεωφόρο Κνωσού 304.

Στο ”Γάντι’‘ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και πάντα στην καλύτερη τιμή για να προμηθευτείτε είδη καθαρισμού, χαρτικά αλλά και προϊόντα συσκευασίας για το σπίτι η την επιχείρηση σας.

Η μεγάλη ποικιλία στα προϊόντα που διαθέτουν, τους επιτρέπει να απευθύνονται σε μεγάλο φάσμα πελατών των οποίων κερδίζουν καθημερινά την εμπιστοσύνη η οποία ενισχύεται και μετά την πώληση

Στο ”Γάντι”θα βρείτε επίσης, είδη συσκευασίας σε απίστευτα χρώματα και σχέδια για ποιοτική και πρωτότυπη συσκευασία. Τα προϊόντα τους εξελίσσονται συνεχώς ενώ εναλλάσσονται ανάλογα και με την εποχή, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών τους.

Ρίξτε και εσείς μια ματιά στα προϊόντα τους και δεν θα βγείτε χαμένοι.

Δείτε την καταχώρηση της επιχείρησης εδώ

Μοιραστείτε το!

Comments