Ηomealarm.gr…προστατεύστε το σπίτι σας με υψηλή τεχνολογία!

Ηomealarm.gr…προστατεύστε το σπίτι σας με υψηλή τεχνολογία!

Οι εποχές που κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι καιροί άλλαξαν και η εγκληματικότητα παρουσιάζει διαρκώς αυξητικές τάσεις. Πλέον οι κλοπές και οι διαρρήξεις είναι καθημερινό φαινόμενο. Έτσι η τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού στο σπίτι ή την επιχείρησή μας, αποτελεί μονόδρομο.

Πλέον, τα συστήματα ασφαλείας ενσωματώνουν προηγμένες τεχνολογίες, για να κάνουν τη χρήση όσο γίνεται πιο εύκολη. Ένα µόνο άγγιγμα στο πληκτρολόγιο του κινητού ή του tablet αρκεί για να εξασφαλίσει την μέγιστη ασφάλεια κάθε στιγμή.

Εάν και εσείς αναζητάτε κάμερες, συναγερμούς, σειρήνες, ραντάρ, καταγραφικά και οτιδήποτε άλλο για να κρατήσετε το σπίτι σας ασφαλές όπου και αν βρίσκεστε, o starodigos.gr σας προτείνει να επισκεφθείτε την EUROSAT και την ιστοσελίδα www.homealarm.gr.

Η Homealarm, δραστηριοποιείται στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας και κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης. Η τεχνολογική εμπειρία και η συνεχής ενημέρωση των στελεχών της, έχει καταφέρει η εταιρία να βρίσκει λύσεις εκεί που άλλοι αδυνατούν.

Η Homealarm αξιοποιώντας την πολύ καλή γνώση της αγοράς, την άμεση ενημέρωση της για τις εξελίξεις στον χώρο της ηλεκτρονικής τεχνολογίας και εφαρμόζοντας αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των προμηθευτών της, σας προσφέρει τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς, στις πιο προσιτές τιμές!

Η εταιρία του κυρίου Μπάμπη Τζωρμπατζάκη, μπορεί ακόμη να σας προτείνει και να τοποθετήσει στο χώρο σας ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η  EUROSAT δραστηριοποιείται στην εμπορία, κατασκευή και τοποθέτηση ηλεκτρονικών συστημάτων 30 και πλέον έτη ενώ 15 χρόνια εξειδικεύεται στον χώρο της δορυφορικής και επίγειας λήψης καθώς και στον τομέα συστημάτων ασφαλείας & CCTV.

Ρίξτε μια ματιά και στο e-shop wwwhomealarm.gr!

Δείτε την καταχώρηση της Homealarm εδώ

Μοιραστείτε το!

Comments