Βλάβη σε ηλεκτρική συσκευή σας; Εύκολη υπόθεση… με την Βενετσανάκης Service

Βλάβη σε ηλεκτρική συσκευή σας; Εύκολη υπόθεση… με την Βενετσανάκης Service

Χάλασε το πλυντήριο ρούχων;Δεν στύβει τα ρούχα ή δεν ανοίγει η πόρτα του;Η ηλεκτρική κουζίνα ρίχνει τις ασφάλειες; Καταστάσεις που σίγουρα όλοι κάποια στιγμή έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε.

Το θέμα είναι να βρούμε άμεσα τεχνικό γιατί σε κανέναν μας δεν αρέσει τα ρούχα του να καταστρέφονται ή να μην μπορεί να μαγειρέψει στο σπίτι όποτε το επιθυμεί.

Καλώς ή κακώς οι βλάβες στις συσκευές του νοικοκυριού είναι αναμενόμενες και αρκετές φορές προκαλούνται χωρίς την δικιά μας υπαιτιότητα. Είναι όμως συσκευές, που είναι άκρως απαραίτητες και πρέπει η επισκευή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο άμεση.

Σε καμιά περίπτωση από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να γίνουμε ξαφνικά μαστροχαλαστές εάν δεν έχουμε καμιά απολύτως σχέση με το αντικείμενο !Αυτό που συνήθως καταφέρνουμε είναι να προκαλέσουμε χειρότερη ζημιά η ακόμη και να τραυματιστούμε .

Αφήστε που μια μικρή βλάβη, που κάποιος γνώστης θα χρειαζόταν 15 ή 30 λεπτά να την διορθώσει μπορεί μετά την δική μας παρέμβαση να χρειαστεί πολύ παραπάνω.

Αν και η δική σας ηλεκτρική συσκευή παρουσίασε βλάβη και χρειάζεται επισκευή επικοινωνήστε άμεσα στο 2810 371361. Η Βενετσανάκης Service θα έρθει στο χώρο σας για επιτόπιο έλεγχο της συσκευής και θα σας καθοδηγήσει για την πιο συμφέρουσα λύση.

Με την πολυετή παρουσία της στον χώρο, έχοντας αντιμετωπίσει όλων των ειδών τις βλάβες, που μπορεί να παρουσιαστούν σε κουζίνα, πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο, στεγνωτήριο, κλιματιστικό, η Βενετσανάκης Service μπορεί να αναλάβει κάθε είδους επισκευή, με υπευθυνότητα και αμεσότητα. Ακόμη και να καθαρίσει βιολογικά το πλυντήριο σας και να το κάνει σαν καινούριο.

Πρόκειται για το επίσημο εξουσιοδοτημένο service ηλεκτρικών συσκευών στο Ηράκλειο για τις εταιρίες General electric, Liebherr, Samsung,Whirlpool, Teka, Pyramis, Indesit, Ariston, και ακόμα 15 επώνυμων brands κορυφαίων κατασκευαστών οικιακών συσκευών.

Με την άριστη τεχνική κατάρτιση και εξειδίκευση που διαθέτει το προσωπικό της εταιρίας, μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία έχει παρουσιαστεί σε οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή και μάλιστα με γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Πρόκειται για μια τοπική επιχείρηση που από το 1992 έχει εξυπηρετήσει με συνέπεια πάνω από 250.000 πελάτες!

Η εταιρεία με υπευθυνότητα και σεβασμό φροντίζει να κρατάει τις τιμές σε πολύ χαμηλά επίπεδα ενώ συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και δεκάδες εργοστάσια για πάνω από δυο δεκαετίες.

Κάντε λοιπόν και εσείς τη βλάβη να μοιάζει απλή υπόθεση. Για λύση στο λεπτό επικοινωνήστε με την Βενετσανάκης Service τηλεφωνικά ή καταχωρήστε τη βλάβη σας οnline και κερδίστε 10%έκπτωση αλλά και 1 χρόνο εγγύηση.

Eπισκεφτείτε και το ηλεκτρονικό τους κατάστημα και βρείτε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές σε προϊόντα ηλεκτρικών συσκευών, ανταλλακτικά και αναλώσιμα για τις ηλεκτρικές συσκευές.

Στο e-shop τους θα βρείτε ακόμη, νέες τεχνολογίες σε προϊόντα που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, προϊόντα για βαθύ καθαρισμό σε λίπη, προιόντα αντιμικροβιακής προστασίας, ακίνδυνα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Μπείτε στην ιστοσελίδα www.venetsanakis-service.gr στην κατηγορία ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ και λύστε όποια  τεχνική απορία έχετε σε σχέση με τη συσκευή σας.

Δείτε την καταχώρηση της Βενετσανάκης Service εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments