Κάντε το όχημά σας σαν καινούριο… στο φανοποιείο Πελακανάκης

Κάντε το όχημά σας σαν καινούριο… στο φανοποιείο Πελακανάκης

Στο Ηράκλειο το να συναντάμε αυτοκίνητα που είναι είναι σημαδεμένα από κάποιο “βαθούλωμα” ή μικροχτύπημα είναι πολύ συχνό φαινόμενο.

Σε ποιόν δεν έχει τύχει να τον τρακάρουν ή σε ένα παρκάρισμα να χτυπήσει λίγο το μπροστά ή το πίσω αυτοκίνητο; Επίσης να χτυπήσει την πόρτα όπως ανοίγει σε ένα κολονάκι.

Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό το σημαντικό εργαλείο καθημερινής χρήσης, οφείλουμε να το διατηρούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και για την ασφάλεια μας αλλά και για την διατήρηση της αξίας του.

Παρότι όσοι έχουν πάθος με το αυτοκίνητο τους προσπαθούν να διατηρήσουν την εμφάνιση και το χρώμα του σε καλή κατάσταση, προφυλάσσοντας το από φθορές, αυτό δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Αναπόφευκτα κάποια στιγμή το αυτοκίνητο ή μηχανή μας θα χρειαστεί να αφεθεί στα χέρια ενός φανοποιού για ολικό η τοπικό βάψιμο.

Αν έχετε γρατσουνιές, διάφορα σημάδια, χτυπήματα, θαμπάδα στο χρώμα ή οτιδήποτε άλλο που έχει ταλαιπωρήσει και φθείρει το όχημα σας, ο starodigos σας προτείνει να επισκεφθείτε το φανοποιείο Πελακανάκης στο Γάζι.

Το φανοποιείο Πελεκανάκης προσφέρει όλες τις υπηρεσίες στον χώρο της βαφής και επαναφοράς της εμφάνισης του οχήματος σας στην αρχική κατάσταση του και μάλιστα σε προσιτές τιμές. Από μικροφθορές που έχουν να κάνουν με την καθημερινή χρήση, την πλήρη ανακατασκευή μετά από ατύχημα, τη φροντίδα και την αναζωογόνηση του χρώματός του αυτοκινήτου μέχρι την πλήρη ανακατασκευή του.

Ακόμη στο συγκεκριμένο φανοποιείο, εφόσον χρειάζεται θα σας αντικαταστήσουν τα φθαρμένα ή σπασμένα τζάμια του αυτοκινήτου σας με γνήσια κρύσταλλα σε συνεργασία με την ασφαλιστική σας.

Με φιλική αντιμετώπιση, θα σας εξυπηρετήσουμε σε ό,τι χρειάζεστε αφού διαθέτουν βαφείο με φούρνο και μίξη χρωμάτων, μπορούν να γυαλίσουν και να κερώσουν το όχημα σας αλλά και να το επιδιορθώσουν εάν απαιτείται η επαναφορά σασί και η χρήση καλίμπρας.

Για να σας διευκολύνουν και να σας γλιτώσουν από τον πονοκέφαλο των ασφαλιστικών εταιριών, στο φανοποιείο βαφείο Πελακανάκης αναλαμβάνουν και το διακανονισμό πληρωμής από την ασφαλιστική σας εταιρεία.

Με εμπειρία πολλών ετών στο αντικείμενο, επαγγελματικά υλικά και τεχνογνωσία, το όχημα σας θα γίνει και πάλι σαν καινούριο, χωρίς καμιά ατέλεια που να χαλάει την περιποιημένη εμφάνιση του αλλά και την διάθεση σας.

Δείτε την καταχώρηση της επιχείρησης εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments