Και τα τετράποδα χρειάζονται τον καλλωπισμό τους!  

Και τα τετράποδα χρειάζονται τον καλλωπισμό τους!  

Φανταστείτε πως θα ήταν ο αγαπημένος σας σκύλος, χωρίς το γυαλιστερό του τρίχωμα. Τι θα συνέβαινε στον καναπέ του σπιτιού σας και όχι μόνο, αν τα νύχια του δεν ήταν κομμένα ή πόσες τρίχες θα άφηνε στο χαλί σας αν δεν ήταν κουρεμένος .

Άβολες καταστάσεις που αναμφισβήτητα έχουμε αντιμετωπίσει όλοι όσοι συμβιώνουμε με το λατρεμένο μας πλασματάκι.

Ο καλλωπισμός διαθέτει μεγάλη ποικιλία από υπηρεσίες φροντίδας αλλά όλα εξαρτώνται από το ίδιο το κατοικίδιο. Πολύ σημαντικό είναι το πως ο εκάστοτε επαγγελματίας του χώρου θα το προσεγγίσει και πως αυτό θα τον αποδεχθεί .

Άλλωστε για να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο αντικείμενο, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται, είναι φυσικά να αγαπάς τα ζώα.

Ενδεικτικά η βασική περιποίηση περιλαμβάνει, μπάνιο στέγνωμα κούρεμα, με ψαλίδι ή μηχανή, κόψιμο νυχιών, αφαίρεση, κόμπων και αποπαρασίτωση.

Αν λοιπόν δεν διαθέτετε χρόνο ή δεν έχετε τις γνώσεις για κάτι τέτοιο, πλέον μπορείτε να απευθυνθείτε στους εδικούς.

Ο star οδηγός αναζήτησε, βγήκε και σας προτείνει τα καλύτερα κέντρα περιποίησης ζώων στο Ηράκλειο, που με τρυφερότητα και αγάπη θα καλλωπίσουν ακόμη και το πιο απαιτητικό σας κατοικίδιο.

Στο FAIDRA’S GROOMING στην οδό Μπιζανίου 11 στο κέντρο του Ηρακλείου, θα περιποιηθούν το ζωάκι σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η φροντίδα αλλά και η αγάπη με την οποία θα τα περιβάλλουν, αποτελούν εγγύηση για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε, και εκείνοι από τη μεριά τους θα κάνουν αυτό που πρέπει.

Στα χέρια της κυρίας Φαίδρας το κατοικίδιο σας θα τύχει σωστής, υπεύθυνης και επαγγελματικής περιποίησης χωρίς αναισθητικό, ενώ τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι όλα υποαλλεργικά .

Ο καλλωπισμός των κατοικίδιων στο πρώτο άκουσμα δημιουργεί την εντύπωση μιας πολυτέλειας. Στην πραγματικότητα όμως αποτελεί κομμάτι της φροντίδας του ζώου μας, την οποία μάλιστα μπορούμε να εξασφαλίσουμε χωρίς να ξοδέψουμε μια μικρή περιουσία. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως όταν τα βλέπεις υγιή, όμορφα και χαρούμενα τα συναισθήματα που σου μεταφέρουν είναι ανεκτίμητης αξίας.

Δείτε την καταχώρηση του FAIDRA’S GROOMING εδώ 

Άλλο ένα εξειδικευμένο κατάστημα για το σκύλο σας , αποτελεί το Pets on Parade στη Λεωφόρο Ιωνίας 145. Στο συγκεκριμένο ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από πληθώρα προϊόντων, τι ακριβώς ταιριάζει στο τετράποδο μέλος της οικογένειας σας.

Αξεσουάρ, λιχουδιές, τροφές, προϊόντα περιποίησης τριχώματος και ποικιλία από ρουχαλάκια είναι στη διάθεση σας, για κουνιστές ουρίτσες και χαμογελαστούς ιδιοκτήτες.

Στο εξοπλισμένο κομμωτήριο της κυρίας Ελένης Αλεξανδρή δεν χρησιμοποιείται νάρκωση. Με κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα και αποστειρωμένα εργαλεία το σκυλί σας θα ανανεωθεί και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει !

Δείτε την καταχώρηση του Pets on Parade εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments