Και στο Γάζι… το κινητό θέλει το Γερμανό του!

Και στο Γάζι… το κινητό θέλει το Γερμανό του!

Ως γνωστόν η εξοικείωση μας με τα κινητά τηλέφωνα μας έχει κάνει να μην μπορούμε να τα αποχωριστούμε στιγμή. Άλλωστε τόσο ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας όσο και η υπερσύγχρονη τεχνολογία τους, τα έχουν κατατάξει πρώτα στη λίστα με τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε για πληθώρα καθημερινών μας αναγκών.

Από ένα απλό πια τηλεφώνημα ή μια φωτογραφία μέχρι την πλοήγηση στο διαδίκτυο για την αναζήτηση οποιασδήποτε πληροφορίας ή την αποστολή email για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους.

Για όποιο λόγο και αν είστε στενά συνδεδεμένοι με το κινητό σας, σε περίπτωση που κάτι του συμβεί και δεν λειτουργεί σωστά η πρώτη σκέψη είναι πως το πρόβλημα πρέπει να διορθωθεί πάραυτα!

Σε ποιον δεν έχει συμβεί, το κινητό του να χαλάσει και να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον καθώς δεν θυμάται τον αριθμό του;Πόσων το κινητό ξαφνικά δεν έχει κολλήσει και αρνείται να ανταποκριθεί ενώ μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία και δεδομένα που χρειάζονται άμεσα;

Για γρήγορη λύση σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει το κινητό σας ο starodigos προτείνει να σπεύσετε στο υποκατάστημα του Γερμανού στο Γάζι. Το έμπειρο προσωπικό του, θα εντοπίσει το πρόβλημα και θα σας βρει τη λύση άμεσα λύνοντας σας τα χέρια. Με κατανόηση και ευγένεια θα σας εξηγήσουν τι ακριβώς συμβαίνει με το κινητό σας και θα σας προτείνουν την πιο συμφέρουσα για εσάς λύση .

Από την άλλη πλευρά αν επιθυμείτε να αλλάξετε τη συσκευή σας με μια αντίστοιχης ή πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος, θα βρει άμεσα από την τεράστια γκάμα κινητών που διαθέτουν, αυτό που ταιριάζει στον τρόπο ζωής, τις ανάγκες σας αλλά και το στιλ σας.

Και όσον αφορά το service οποιουδήποτε μοντέλου κινητού μην ανησυχείτε. Τα άρτια καταρτισμένα στελέχη του υποκαταστήματος στο Γάζι θα σας εξυπηρετήσουν, θα σας εξηγήσουν με λεπτομέρεια ότι πιθανόν δεν κατανοείται ενώ θα σας λύσουν κάθε απορία σχετικά με το πρόβλημα σας. Εσείς απλά θα παραλάβετε το κινητό σας τηλέφωνο έτοιμο ξανά προς χρήση.

Ακόμη στο κατάστημα Γερμανός στην Ελευθερίου Βενιζέλου 194 στο Γάζι θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μπαταρίες, gadgets, προϊόντα gaming, αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, τηλεοράσεις και laptop και πολλά άλλα ψηφιακά προϊόντα.

Στο υποκατάστημα Γερμανός του κυρίου Γιώργου Σφίγγα, είναι πάντα διαθέσιμοι για να προσφέρουν ακόμη υπηρεσίες και προγράμματα COSMOTE και ΟΤΕ σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία και Internet. Εκεί μπορείτε επίσης να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς OTE και COSMOΤΕ.

Δείτε την καταχώρηση του υποκαταστήματος Γερμανός στο Γάζι 

,

Μοιραστείτε το!

Comments